• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Tutoriale z tworzeniem stron od zera

0 głosów
681 wizyt
pytanie zadane 2 sierpnia 2017 w HTML i CSS przez Mimoid Użytkownik (760 p.)
Witam. Poszukuję poradników z tworzeniem stron internetowych od zera do końca, najlepiej responsywnych. Tylko nie chodzi mi tu o jakieś proste przykładowe strony, które uczą podstaw, a profesjonalnie wykonane strony, gdzie podłapię trochę dobrych nawyków, jakie może cenić pracodawca.

Coś w tym stylu - https://www.youtube.com/watch?v=H7LUUsbpbrg&index=17&list=LLIdLPAJ4hsKmn_lMwOX8Iqw&t=7654s

Mogą być po angielsku. Ma ktoś coś godnego polecenia?
komentarz 2 sierpnia 2017 przez QizmoPL Stary wyjadacz (11,440 p.)
jak by to bylo takie proste...
komentarz 2 sierpnia 2017 przez Mimoid Użytkownik (760 p.)
Nie wierzę, że nic takiego nie krąży po youtubie.
komentarz 2 sierpnia 2017 przez kamil29 Obywatel (1,230 p.)
edycja 3 sierpnia 2017 przez kamil29
Z racji mojej dobrej woli Ci napisze:

kanal: drew ryan
1
komentarz 2 sierpnia 2017 przez Mimoid Użytkownik (760 p.)
Też umiem wejść w pierwszy link na youtube. Jak zobaczyłem, że gość używa dwa razy tego samego id i tak głupio korzysta ze znaczników semantycznych to od razu wyłączyłem.

Dziękuję również za twoją DOBRĄ WOLĘ, ogólnie to przepraszam, że o coś zapytałem na tym forum. Po prostu liczyłem, że ktoś zna jakieś warte uwagi materiały wśród tego morza syfu.
komentarz 2 sierpnia 2017 przez kamil29 Obywatel (1,230 p.)
na jego kanale poznasz podstawy responsywnosci.Ciezko znaleźć cos lepszego,chyba jedynie musialbys sobie wykupić jakies płatne kursy
2
komentarz 2 sierpnia 2017 przez QizmoPL Stary wyjadacz (11,440 p.)
moim zdaniem, nauka dobrych praktyk jest mozliwa tylko w jeden sposb, pisanie wlasnych projektow, poddawaniu ich ocenie grupy, bedziesz wiedzial co robisz zle, a co dobrze, nikt Cie tego nie nauczy, musisz sam, dokumentacje masz dostepna wiec tylko do dziela
komentarz 3 sierpnia 2017 przez Gorlik1337 Użytkownik (610 p.)
hmm spróbuj porostu zrobić jakąś stronę dla wymyślonej firmy i spróbuj ją zrobić. Chyba niema za bardzo jakiegoś szybkiego sposobu na nauka, pozostaje praktyka
komentarz 3 sierpnia 2017 przez QizmoPL Stary wyjadacz (11,440 p.)
to jest najszybszy sposob

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 247 wizyt
pytanie zadane 21 lipca 2020 w C i C++ przez 12332112332121 Dyskutant (8,270 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 1,337 wizyt
pytanie zadane 27 grudnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez pietrek98 Początkujący (430 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 413 wizyt

93,424 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,646 komentarzy

62,785 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...