• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

czy na tablecie mam wirusa??

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
298 wizyt
pytanie zadane 31 lipca 2017 w Sprzęt komputerowy przez niezalogowany
Witam mam tableta nieużywanego od dłuższego czasu, który włącza się normalnie, lecz po wruchomieniu ekran się wyłącza, ale ciagle słychać powiadomienia. Jeżeli klikne 2 razy przycisk zasilania to ekran na chwile mignie. Czy to jest wirus, i czy da się z tym coś zrobić?
komentarz 31 lipca 2017 przez Vento Pasjonat (17,120 p.)
Zalałeś go w ostatnim czasie?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 31 lipca 2017 przez WireNess Stary wyjadacz (11,240 p.)
Próbowałeś podłączyć go do zasilania i wtedy włączyć? Może po prostu padł ;)
komentarz 31 lipca 2017 przez niezalogowany
Próbowałem i nic cold boot nie działa
komentarz 31 lipca 2017 przez WireNess Stary wyjadacz (11,240 p.)
Jaki model? Może spróbojemy z recovery :D
0 głosów
odpowiedź 31 lipca 2017 przez ForeverFriendzone Dyskutant (7,520 p.)
Raczej nie wirus :D Jaki to jest dokładnie model tabletu? Jeżeli masz możliwość spróbuj wejść w tryb serwisowy - powinieneś mieć w instrukcji napisane w jaki sposób to zrobić- chyba najczęściej przyciskając "vol up" oraz "power". Tam spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne.
komentarz 1 sierpnia 2017 przez niezalogowany
nie da się  to własnie próbowałem model: lark freeme [coś tam dalej] (nie mój tablet, z resztą już go oddałem, wiec mówie tylko to co zapamiętałem)
komentarz 1 sierpnia 2017 przez niezalogowany
no to co

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 269 wizyt
pytanie zadane 12 maja 2019 w Bezpieczeństwo, hacking przez Trefoil Początkujący (350 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 644 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 301 wizyt
pytanie zadane 17 lutego 2023 w Bezpieczeństwo, hacking przez Baal Początkujący (260 p.)

93,018 zapytań

141,985 odpowiedzi

321,274 komentarzy

62,362 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...