• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jaka myszka?

0 głosów
239 wizyt
pytanie zadane 21 lipca 2017 w Sprzęt komputerowy przez Mateuszz Początkujący (340 p.)
Witam,

poszukuję od kilku dni myszki, nie znalazłem niczego ciekawego, więc zwracam się do Was o pomoc.
Myszka ma być do takich gier jak: team fortess 2, roblox, minecraft, euro truck, fernbus simulator, najlepiej aby była do 170 zł, może być bezprzewodowa, ale jeżeli nie, to jakby ktoś mógł polecić jakieś mouse bungee.

Pozdrawiam

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 21 lipca 2017 przez Dorian Bajorek Dyskutant (7,920 p.)
Ja polecam STEELSERIES RIVAL 100  :)
0 głosów
odpowiedź 22 lipca 2017 przez michal12334 Obywatel (1,510 p.)
SteelSeries Rival 100 i mouse bounge zowie camade
–1 głos
odpowiedź 21 lipca 2017 przez Krzyzaq Początkujący (280 p.)
Osobiście używam Natec Genesis GX85 i jestem mega zadowolony, ale wszystko zależy od gustu, jednemu myszka będzie fajnie leżeć w łapie, a drugiemu może sprawiać problemy w poruszaniu się na pulpicie. W każdym razie myszka posiada:
-8 przycisków bocznych

-podświetlenie

-oprogramowanie (to raczej oczywiste, ale wole napisać)

-ciężarki

-podświetlany z boku wskaźnik wyświetlający jakie dpi jest obecnie ustawione (w postaci kresek) i 2 przyciski do jego zmieniania (piszę to, bo domyślam się, że nikomu nie marzy się klikanie kilka razy w guzik żeby dpi wróciło do poprzedniego stanu)

Co do parametrów myszki to osobiście nigdy się w to nie zagłębiam i zależy mi tylko na wygodzie, a nie na tym z jaką precyzją wyceluje w przeciwnika, bo po prostu nie gram w tego typu gry, ale jeśli Cię to interesuje to wbij na ceneo czy inne tego typu portale i poczytaj, bo jestem w tym totalnie zielony i wole się niewypowiadać (i wgl pisać) o rzeczach na których się nie znam. Mam nadzieje, że opinia choć trochę pomogła :)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 184 wizyt
+2 głosów
5 odpowiedzi 889 wizyt
0 głosów
6 odpowiedzi 654 wizyt
pytanie zadane 9 września 2017 w Sprzęt komputerowy przez wxa123 Użytkownik (680 p.)

93,423 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,643 komentarzy

62,782 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...