• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wersja strony mobilna się krzaczy. Bootstrap 3.

Object Storage Arubacloud
0 głosów
189 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2017 w HTML i CSS przez Erhart Początkujący (280 p.)

Cześć,

Strona na komórcę się krzaczy. Tak to wygląda. Widzę usterkę zaznaczyłem, ale jak marginy auto ustawię to nie wygląda to za dobrze w wersji na pełen ekran. 

.firma
{
    margin-top: 100px;
    margin-left: 350px;
    color:white;
}
<div class="firma">
            <div class="col-lg-5">
                <img class="img-responsive" src="img/chachaj.jpg" alt="firma" width="1000px !important;">
            </div>
            <div class="firma-txt">
                
            <div class="col-md-5">
                <h2>O firmie</h2>
                <p>Początki naszej firmy sięgają  1970 roku od samego początku firma wyspecjalizowała się w transporcie drewna. Już więc prawie od 50  lat funkcjonujemy w branży. To że firma istnieje prawie pól wieku na trudnym i skomplikowanym rynku jest pierwszym gwarantem naszych umiejętności i doświadczenia. Drugim jest rodzinny charakter firmy. Wiedza  przekazywana z ojca na syna filozofia pracy sprawia, że do transportu podchodzimy bardzo poważnie. Trzecim ważnym  czynnikiem jest zaplecze samochodowe i warsztatowe. Dysponujemy taborem 15 samochodów oraz zapleczem warsztatowym.</p>
                <p>Obsługujemy największe fabryki produkujące  papier, sklejkę  oraz meble w Polsce.</p>
<p>Od prawie pól wieku pokonujemy drogi i bezdroża naszych lasów aby dostarczyć na czas surowiec naszym odbiorcom.</p>
<p>Mamy wszystkie certyfikaty do wykonywania usług transportowych a wszystkie pojazdy posiadają ważne ubezpieczenia OC. Wszyscy kierowcy dysponują ważnymi badaniami i specjalistycznymi szkoleniami BHP.</p>

            </div>
            </div>
        </div>

 

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)
podaj link do strony

p.s.
masz to wszystko zamkniete w klasie container ?
https://www.w3schools.com/bootstrap/bootstrap_grid_basic.asp
komentarz 8 lipca 2017 przez Erhart Początkujący (280 p.)
www.chachaj.pl

Tak jest zamknięte.
komentarz 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)
zmniejsz obrazki - jeden zajmuje 10mb strona ładuje sie 5sekund
komentarz 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)

wyglada ok

komentarz 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)
1. to raz

                        </ul>
                    </li>
                </ul>
            </div>
            <!-- /.navbar-collapse -->

2. to dwa

        </div>
        <!-- /.row -->

          </div>
<!-- /.container -->

 

ogolnie masz bledy w HTMLu

komentarz 8 lipca 2017 przez Erhart Początkujący (280 p.)
Ok już zmieniam. Chodzi o zakładkę o firmie z screenshotem.
komentarz 8 lipca 2017 przez Erhart Początkujący (280 p.)
Naprawione błędy.
komentarz 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)
na moje to nadal są :P
komentarz 8 lipca 2017 przez Erhart Początkujący (280 p.)
Te co wskazałeś naprawiłem. Ten z wykrzaczeniem się zakładki o firmie nadal jest.
komentarz 8 lipca 2017 przez kosaa Stary wyjadacz (14,130 p.)
bo sa zwiazane z tymi bledami ktore nadal masz, wklej w walidator html'a ta strone to Ci wyjdzie

p.s.
jest tez opcja ze dalej mam starego HTMLa, ale czyscilem cala historie

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 226 wizyt
pytanie zadane 2 sierpnia 2018 w HTML i CSS przez pabloliquidar Nowicjusz (240 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 309 wizyt
pytanie zadane 26 października 2017 w Nasze projekty przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 1,029 wizyt

92,556 zapytań

141,404 odpowiedzi

319,560 komentarzy

61,942 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...