• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

kupno/składanie komputera

0 głosów
281 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2017 w Sprzęt komputerowy przez gazela Nowicjusz (120 p.)
Witam, mam pytanie odnośnie złożenia/kupienia gotowego komputera. budżet mam wyjątkowo niski, bo 1000 zł (i mniej jeśli będzie można zejść, ponieważ idę wreszcie na swoje i chciałbym kupić sobie coś na +-6msc). Jedynym wymaganiem jest to, że chciałbym w miarę normalnie zagrać sobie w lola, bo reszta gier, w które gram nie obciążają komputera tak bardzo. Zdaję sobie sprawę że budżet jest dosyć niski, jednakowoż polecono mi to forum mówiąc mi, że ludzie tutaj znają się na rzeczy, a ja z informatyki szeroko rozumianej jestem kompletnym debilem i w ogóle się na tym nie znam. Proszę, pomóżcie laikowi, bo mimo małego budżetu nie chce kupić kompletnego padła (zdaje sobie sprawę że sprzęt to nie będzie rewelacja, jednak chce wycisnąć z tego tysiąca co się da) :D

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 8 lipca 2017 przez jpacanowski VIP (101,920 p.)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 354 wizyt
0 głosów
4 odpowiedzi 659 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 1,143 wizyt
pytanie zadane 13 lutego 2018 w Sprzęt komputerowy przez Kamito Nowicjusz (180 p.)

93,774 zapytań

142,731 odpowiedzi

323,383 komentarzy

63,378 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...