• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

wyświetlanie wpisów

0 głosów
533 wizyt
pytanie zadane 3 lipca 2017 w Systemy CMS przez Sebastian Szyja Bywalec (2,950 p.)

Witajcie :D

Mam problem z wyświetlaniem wpisów w wordpressie próbowałem na wiele juz sposobów to zmodyfikować ale nic nie pomagało :/

Otóż problem jest następujący:

• Pierwszy post wyświetla się tak jak chcę, jednak następne wyświetlane są w dwóch kolumnach :/

Pomożecie mi? Z góry dziękuję :D

komentarz 3 lipca 2017 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,510 p.)
Widzę, że to jakaś stronka "szkolna" więc jeśli potrzebujesz to na szybko to możesz w inspektorze DOM sprawdzić jaką klasę ma ten "blok" z wpisem i nadać mu width:100% i wtedy będą się one układać jeden pod drugim. W wordpress możesz dodawać CSS własne, które podpinane są jako ostatnie więc przysłonią wcześniejsze ustawienia z szablonu.

Warto również pokazywać nie całą treść lecz tylko wstęp wpisu ale do tego musiałbyś zagłębić się nieco w API wordpressa.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 5 lipca 2017 przez Jan Cichocki Dyskutant (7,620 p.)
za wszytko odpowiadaja pliki szablonu - poszukaj w nich w ktorym miejscu wstawia te 2 kolumny

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 474 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 343 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 542 wizyt
pytanie zadane 19 czerwca 2021 w Systemy CMS przez remoh Początkujący (390 p.)

93,772 zapytań

142,730 odpowiedzi

323,382 komentarzy

63,368 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...