• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Współpraca - zróbmy coś razem

Object Storage Arubacloud
+6 głosów
724 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2017 w Ogłoszenia, zlecenia przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
edycja 1 lipca 2017 przez dobrydiler

Cześć !
Jestem Karol mam 17 lat i od kilku miesięcy chodzi za mną projekt sieci społecznościowej dzióbie sobie nad nim sam w  mojej programistycznej piwniczce, ale pomyślałem że pracować z kimś zawsze raźniej. Dlatego szukam osób które mi w tym pomogą. To możesz być ty ! Nie musisz być alfą i omegą w programowaniu.  Nie musisz znać wybranych technologii ponieważ aplikacja będzie zawierała aplikacje mobilna (Java - android  i prawdopodobnie Swift - iOS) stronę www ( standard HTML + CSS + JS (prawdopodobnie React) no i backend w chmurze (Mikroserwisy -  każdy mikroserwis może być w innej technologii aktualnie większość to  C# i troszkę node.js  ) a więc każdy znajdzie coś dla siebie :) Aktualnie nie mogę zaoferować żadnych $ ale gdy aplikacja "wypali" na pewno się jakoś odwdzięczę  ;) Jeżeli chciał byś mi pomóc zdobyć nowe umiejętności  pisz śmiało na mail dobrydiler@gmail.com  Super by było gdybyś napisał dosłownie kilka zdań o sobie i  jakie technologie znasz; 
 

komentarz 1 lipca 2017 przez TheBozzt Nowicjusz (120 p.)
No niestety nie znam, ale moge poznac. No wiesz, jesli mnie nie chcesz to po prostu powiedz. Nie obraze sie.
komentarz 1 lipca 2017 przez Nicolaus Dyskutant (9,740 p.)
Pamiętaj, jeszcze ja jestem ;)
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Nie chodzi mi o to że Cię nie chcę ;)  Bardziej chodzi mi o to że masz troszkę mało doświadczenia. Podałem Ci wyżej kilka możliwych dróg do wyboru jeszcze jesteś bardzo młody ale to lepiej dla ciebie możesz spróbować i sprawdzić która droga jest dla ciebie ;)  A jak już sprawdzisz i wybierzesz to śmiało możesz do nas dołączyć ;)
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Jest dużo osób które znają tylko podstawy a nawet nazwał bym to podstawami podstaw (Css + HTML to nawet nie jest język programowania... ) i nawet jak bym chciał to takie osoby bardzo mało potrafią SUPER że się zgłaszacie, próbujecie ale HTML+CSS to jest troszkę za mało. Naprawdę chciał bym żebyście też mieli jakiś wkład ale nawet nie mam wam co znaleźć do stworzenia bo Frontend ma być osobnym klientem do Rest Api a do tego potrzeba znać JS...
komentarz 1 lipca 2017 przez TheBozzt Nowicjusz (120 p.)
Może masz rację. Rzeczywiście sprawdzę gdzie mi się będzie dobrze programowało. I wgl dzięki

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Małe zmiany backend będzie w PHP ogłoszenie cały czas aktualnie !
komentarz 1 lipca 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Jakiś framework ?
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Symfony
komentarz 1 lipca 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Najlepiej :3
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
No to pisz na mail  chyba że już napisałeś :D
komentarz 1 lipca 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Tak tak :D
komentarz 1 lipca 2017 przez Ehlert Ekspert (212,670 p.)
Zgłaszam się.
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
No to proszę o mail  i z informacjami ;)
0 głosów
odpowiedź 1 lipca 2017 przez Mateusz Patalan Bywalec (2,140 p.)
Znam HTML i CSS. Kwalifikuję się?
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Prosił bym o jakąś próbkę na mail ;)
komentarz 1 lipca 2017 przez Mateusz Patalan Bywalec (2,140 p.)
Mailem zbytnio nie mogę, ale podam linki do moich stron. www.kerbalstory.pl www.star-wars-blog.wex.pl
3
komentarz 1 lipca 2017 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)

A ja, a ja?

<!DOCTYPE html> 
<html> 
<head> 
<title>Moja 3. strona.</title> 
</head> 
<body> 
<p>Cześć.</p> 
</body> 
</html>

Sam to napisałem... :)

komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)

Biere ! cheeky

0 głosów
odpowiedź 1 lipca 2017 przez niezalogowany
Witam chętnie spróbuje swoich sił.
Próbka moich umiejętności na blogu http://blog.rosedesign.pl/ ale w razie potrzeby mogę podesłać jakieś projekty.
Pozdrawiam.
komentarz 1 lipca 2017 przez dobrydiler Użytkownik (650 p.)
Mógł bym prosić o maila z innymi projektami oraz informacją w jakich technologiach chciała byś pracować ?

Podobne pytania

–20 głosów
1 odpowiedź 1,486 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 230 wizyt
pytanie zadane 31 października 2021 w Ogłoszenia, zlecenia przez TerryLocks Użytkownik (590 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 267 wizyt
pytanie zadane 2 grudnia 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez Verti Nowicjusz (160 p.)

92,568 zapytań

141,422 odpowiedzi

319,638 komentarzy

61,957 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...