Witam.
Chcę zrobić tak, aby po najechaniu myszką na zdjęcie produktu, uzyskać taki efekt jak na stronie poniżej podaje w linku.
http://international.tiffany.com/collections/tiffany-1837?lppromo=cyc#p+1-n+10000-c+288191-s+5-r+-t+-ni+1-x+-pu+-f+-lr+-hr+-ri+-mi+-pp+0+6
Kombinowałem już na różne sposoby. Jestem już wykończony zabawą z tym efektem.
Mam zrobione już to co widać na stronie ale nie wiem jak uzyskać okienko po najechaniu na produkt tak aby zajmowało miejsce diva obok i tak pokazywały się właściwości produktu. Próbowałem robić dynamiczną zmianę klasy poprzez dodawanie w divie kodu
<div class="jewellery-product" onmouseover="this.className='jewellery-properties'" onmouseout="this.className='jewellery-product'"></div>
i raz, że po najechaniu coś niby działa to brzydko przeskakuje wszystko i delikatny ruch myszką powoduje, że widok jakby cały czas się odświeża. Mimo wszystko mógłby mi ktoś pomóc ogarnąć to rozwiązanie albo jakoś podpowiedzieć co należy zrobić ?
Dodam, że powyższa metoda działałaby gdyby był dynamicznie nadawany z-index: dla elementów mających być poniżej. A tego niestety również nie potrafię zrobić.