• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Creative Aurvana Live vs Superlux HD681 [ankieta]

Cloud VPS
0 głosów
586 wizyt
pytanie zadane 19 czerwca 2017 w Sprzęt komputerowy przez Forester Użytkownik (560 p.)
Witam. Jestem zdecydowany, że zakupię jedne z tych słuchawek. Ciągle zastanawiam się jednak, które bardziej mnie zadowolą. Moglibyście pomóc oddając swój głos w ankiecie? Najbardziej liczy się dla mnie jakość dźwięku, ale też wygoda i wytrzymałość. Nie chcę zmieniać słuchawek po jednym roku użytkowania. Byłbym Wam jeszcze bardziej wdzięczny, gdybyście swój głos uzasadnili poniżej. :)
Możliwe odpowiedzi:
Creative Aurvana Live (0 głosów)
Superlux HD681 (2 głosów, 100%)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 19 czerwca 2017 przez mitsuukurinaa Bywalec (2,790 p.)
Sennheisery nie przeszły? W takim razie nie głosuję bo do Creative nie mam ufności, a Superluxy bardziej pod gry mi się wydaje.
1
komentarz 19 czerwca 2017 przez mitsuukurinaa Bywalec (2,790 p.)
no kto jak woli :) Gdybyś miał lepszy budżet to na prawdę poleciłbym Ci Beats Studio 2 wirless, mega wygodne i mega dźwięk. Ludzie mówią, że przepłacanie za markę itd. No ale ja nie żałuję, ponoć AKG też są penersko dobre jeśli chodzi o dźwięk. Powodzenia w zakupie!
komentarz 19 czerwca 2017 przez Forester Użytkownik (560 p.)
Dzięki za radę. :) Może moim następnym wyborem będą właśnie beatsy, lecz w tym momencie wolę się ograniczyć z budżetem, bo nie mam na razie jakichś ogromnych wymagań dźwiękowych. A co oznacza, że nie masz ufności do Creativów? Bo to zabrzmiało troszkę tajemniczno. ;)
komentarz 19 czerwca 2017 przez mitsuukurinaa Bywalec (2,790 p.)
Ponieważ, wolę znane i sprawdzone firmy takie jak Beats,AKG, Sennheiser. Raz, że miałem z nimi styczność, to dwa, gdy chodzę po studiach nagraniowych najczęściej spotykane są te modele, nie bez powodu. Creative poza tym zajeżdża mi taniością i niską jakością. MOŻE to nie prawda, ale takie jest moje zdanie. Miałem tam jakieś creative słuchawki i długo nie wytrzymały, to samo z głośnikami

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 619 wizyt
pytanie zadane 13 lutego 2017 w Sprzęt komputerowy przez Scyzio Użytkownik (740 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 199 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 64 wizyt

93,469 zapytań

142,404 odpowiedzi

322,713 komentarzy

62,852 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...