Witam, mam pytanie. Robię zadanie 7.9 z książki Stephen'a Prata'y i mam pewien problem. Treść zadania wygląda następująco:

Mianowicie ten szkielet programu wydaje mi się trochę bezsensowny, a mianowicie np. ta pętla w funkcji main, która na przemian wywołuje funkcję display1 oraz display2. Gdy np. wprowadzę 2 uczniów (np. Kowalski, Nowak) to wyświetli mi program 2x nazwisko Kowalski i Nowak, gdzie moim zdaniem jest to bezsensowne, ale jako, że jest to szkielet z treści programu to raczej nie mogę go modyfikować. Tak samo zawartość funkcji display1, display2 oraz display3 są takie mało sprecyzowane, domyślam się, że na każdą funkcje po prostu przypada jeden element struktury (Nazwisko do 1, hobby do 2 i ocena do 3), ale to tylko mój domysł.
Czy ktoś z Was ma pomysł jak można/powinno prawidłowo rozwiązać te zadanie? Ewentualnie ktoś mógłby podrzucić mi jakąś część swojego kodu i wyjaśnić gdzie leży mój błąd w rozumowaniu. Może to trochę nietypowy post jak na forum, ale nie wiem jak inaczej mogę sprecyzować mój problem.