• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jaki chiński telefon do 600zł?

Cloud VPS
0 głosów
769 wizyt
pytanie zadane 10 czerwca 2017 w Urządzenia mobilne przez xdmik23 Gaduła (3,030 p.)
Witam, kuzynka zwróciła się do mnie z prośbą o pomoc w wyborze smartfonu z androidem w cenie do  600zł. Najważniejszy jest dla niej nowoczesny design i wytrzymałość telefonu.Stwierdziłem,że w tej cenie cieżko znaleźć nowy telefon,którego wygląd by jej odpowiadał dlatego stwierdziłem,że może warto byłoby zamówić telefon z Chin przez Internet, bo wiadomo cena będzie niższa niż w Polsce. Możecie polecić jakieś solidnie wykonane smartfony i jeśli znacie pewne strony gdzie można taki sprzęt zakupić to również proszę o info(wiem o ebay,aliexpress,alibaba)

Dzięki za pomoc

PS Parametry telefonu nie są zbytnio ważne

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2017 przez pionk18 Obywatel (1,590 p.)
Polecam Xiamomi Redmi A4, czy jakoś tak. Jestem z niego bardzo zadowolony i polecam.
komentarz 10 czerwca 2017 przez xdmik23 Gaduła (3,030 p.)
Długo go użytkujesz?
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2017 przez Mateusz Analityk Stary wyjadacz (13,710 p.)
edycja 10 czerwca 2017 przez Mateusz Analityk

Hammer Energy  myPhone

Ja mam Hammer AXE | myPhone działa w miarę spoko, wytrzymałości lepiej nie testować jak nie ma takiej potrzeby i wiem co mówię, bo rozwaliłem dwa samsungi B2100, może w tej cennie coś znajdziesz...

I trzeba pamiętać, by przy kontakcie z wodą szczelnie klapki zamykać, szególnie tą górną:

Wady telefonu:

duży

ciężki

możesz ładować sobie telefon tylko przez jeden kabel chyba że inny dostosujesz bo ma głębokie wejście, tak samo jeśli chodzi o słuchawki...

internet mi smiga, ja nie mam wysokich preferencji jeśli chodzi o telefon, bardziej o wytrzymałość, ale parametry ma wysokie... no i trzeba z głową instalować aplikacje, mój axe na bateri trzyma dwa dni jak się cały czas na necie siedzi i słuchawkach

0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2017 przez Szymon Ciompała Mądrala (6,280 p.)

Ja posiadam Xiaomi redmi 3s, posiadam go przez rok. Telefon dość dobry, duża bateria(bez problemu wytrzymuje cały dzień grania w gierki w szkole cheeky). Wyświetlacz też w miarę ale troche kuleje obudowa , w niektórych miejscach skrzypi.Dodatkowym plusem jest czytnik linii papilarnych.  W polsce kosztuje ~800zł ale idzie go znaleźć za 450zł na chińskich stronach. Ze swojej strony polecam  :)

komentarz 18 lipca 2017 przez Zdzisiek1231 Nowicjusz (100 p.)
Też zdecydowalem się na ten telefon i jestem bardzo zadowolony. W podobnej cenie znalazłem na empixie, lepiej niż na aliexpresie. Szybko dostałem w jeszcze niższej cenie :)
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2017 przez Maciek Stanka Początkujący (290 p.)
XIAOMI REDMI 3S.

używam rok i jest bardzo dobry.

INFO:

-Android 6.0.1

-Procesor 8x1,4ghz

-2gb ramu

-5 cali (1280x720)

-szybko działa

-czytnik lini papilarnych

i.t.p
komentarz 10 czerwca 2017 przez Magicone Nałogowiec (45,100 p.)
ten telefon to już dziadek, do 600 dorwie nawet RN4 z pasmem 800mhz

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 409 wizyt
pytanie zadane 18 grudnia 2016 w Urządzenia mobilne przez Orkoo7 Bywalec (2,670 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 315 wizyt
pytanie zadane 29 lipca 2017 w Urządzenia mobilne przez marcinconn Obywatel (1,560 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 574 wizyt

93,456 zapytań

142,452 odpowiedzi

322,721 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...