• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

który smartfon wybrać?

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS

5 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2017 przez mtk3d Nałogowiec (46,690 p.)
Może warto byłoby zrobić ankietę. Ja wybrałbym P9 Lite, bo z samsungiem miałem juz kilka kiepskich przygód i nigdy już nie kupie ich smartfona. Mam dostęp zarówno do P8Lite, jak i P9Lite i P9Lite jest przyjemniejszy w użytkowaniu, lepiej się go trzyma i lepiej działa, a ostatnio dostał nową aktualizację do 7 i teraz śmiga jeszcze lepiej. Do tego czytnik linii, może być przydatny np przy płatnościach.
komentarz 8 czerwca 2017 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,050 p.)
Potwierdzam, mam P9 lite (2016) i sprawuje się bardzo dobrze.
komentarz 8 czerwca 2017 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Z tą 7 to zajebista sprawa lepiej chodzi
0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2017 przez mitsuukurinaa Bywalec (2,790 p.)
Ja tam polecam samsunga S5 , miałem go i bardzo był wytrzymały , nie ścinał mi się itd. Teraz przerzuciłem się na S7, no ale moim zdaniem warto. Miałem też A5 i to był mój najgorszy smartfon. Podłączyłem go pod ładowarkę po 2 tyg użytkowania i mi "ekran się zalał" jak to stwiedzili w serwisie... NIe wiem co ma ładowarka do ekranu no ale coś takiego się zdarzyło. A jeśli chodzi u huawei to to p9 polecam również
komentarz 8 czerwca 2017 przez Drakster Początkujący (340 p.)
Ja miałem Galaxy S5 Duos i średnio mile wspominam, miał niesamowite zwiechy.
0 głosów
odpowiedź 9 czerwca 2017 przez Lu Kiss Dyskutant (7,600 p.)
komentarz 9 czerwca 2017 przez niezalogowany
tak to prawda - liczyłem kiedyś i wyszlo mi ze polski w polskiej cenie xiaomi 20% to zysk dystrybutora.

dałeś link do kiepskiej strony, która ma dużo negatywnych opinni - lepiej tam nie kupowac

w Chinskim sklepie IBUYGO mozna kupic tanio xiaomi a gwarancje realizuje serwis we wroclawiu wiec nie ma problemow
0 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2018 przez Reunion Nowicjusz (140 p.)
edycja 18 czerwca 2018 przez Reunion
Z powyższego zestawienia, również na prezent, wybrałem Huawei P9. Kupowałem dwa miesiące temu w Moablu, ale osoba obdarowana :) jest zadowolona i to najważniejsze. Pod uwagę brałem procesor i baterię, chciałem żeby telefon był wydajny.
0 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2018 przez Daniel90 Pasjonat (17,970 p.)
Samsungi w takich cenach to plastiki, nie warto.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 256 wizyt
pytanie zadane 19 lutego 2017 w Urządzenia mobilne przez niezalogowany
0 głosów
4 odpowiedzi 1,219 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 482 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2023 w Offtop przez Kacperek_code Obywatel (1,690 p.)

93,324 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,390 komentarzy

62,653 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...