• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

jak mogę udostępnić swoją grę z UE4 na np.: cda.pl | jeja.pl

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
912 wizyt
pytanie zadane 2 czerwca 2017 w Offtop przez Długi_03 Nowicjusz (120 p.)
Witam,

mam pewien problem, stworzyłem grę w unreal engine 4 i nie wiem jak mogę ją udostępnić na jakiejś stronie typu cda.pl lub jeja.pl. Chodzi o to że na np.: cda.pl mogę udostępnić grę podając link do tej gry, a ja chciałbym przesłać plik z swojego komputera. Jeśli znacie jakieś strony lub poradniki jak to zrobić to proszę napiszcie.

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć tą grę to tu ma link do prezentacji gry: https://www.youtube.com/watch?v=TF5mZoVp6Sk

Jak na razie grę udostępniłem na swojej stronie FB ale wolałbym mieć to na jakiejś stronie typu cda.pl.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 2 czerwca 2017 przez Knayder Nałogowiec (37,640 p.)
Ty chcesz wrzucić plik wykonywalny .exe na stronę żeby się uruchamiała?
komentarz 2 czerwca 2017 przez QizmoPL Stary wyjadacz (11,440 p.)
odrazu uprzedze odpowiedz, nie da sie
komentarz 2 czerwca 2017 przez Długi_03 Nowicjusz (120 p.)
chodzi mi o to, aby móc jakkolwiek przesłać folder gry z plikiem EXE i innymi plikami na stronę CDA.pl lub jeja.pl
komentarz 2 czerwca 2017 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
Nie nie nie, to nie zadziała. Spróbuj z flashem, bo exekami tu nic nie zdziałasz :)
komentarz 2 czerwca 2017 przez KubenQPL Maniak (62,840 p.)
Flash? To już jest martwe, raczej javascript teraz jest na topie w gierkach webowych.
komentarz 2 czerwca 2017 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
Jak tak sobie patrzę na te gry na CBA.pl to jest bardzo dużo gierek we flashu :)

Poza tym łatwiej jest oszukać gry napisane w JS, bo nie potrzebujemy niczego więcej niż przeglądarka, a gry flashowe to w podstawówce hackowałem w cheatEnginie na informatyce :D

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 273 wizyt
pytanie zadane 4 lutego 2018 w Grafika i multimedia przez goldzik Nowicjusz (200 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 902 wizyt
pytanie zadane 27 stycznia 2018 w Systemy operacyjne, programy przez Yashe Dyskutant (7,720 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,209 wizyt

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,576 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...