• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Windows 10 kafelki w menu i ich szczególna personalizacja

Object Storage Arubacloud
0 głosów
751 wizyt
pytanie zadane 29 maja 2017 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
Jak wybieram kolor w ustawieniach, to działa on na wszystkie przyczepie kafelki w menu start. Ja chciałbym móc dostosowywać kolory kafelków. Taki office 2016 ma takie coś wiec jak to zrobić?.

 

PS. Sory jak skomplikowane, pisałem na szybko.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 29 maja 2017 przez OfftheCode Gaduła (4,050 p.)
komentarz 30 maja 2017 przez Nicolaus Dyskutant (9,740 p.)

Tylko Mariusz Sternak prosił o personalizacje kafelków na windows'ie 10 , a nie na windows'ie 8...

komentarz 30 maja 2017 przez niezalogowany
Zrozumieć zrozumiałem, ale obawiam się ze kafelki w win 10 to całkiem inne obiekty i jeżeli program do zmiany się uruchomi i nawet spróbuję zmiany, zapewne mi się wysypie. I tak dzięki za chęć pomocy, staram się doceniać takie rzeczy. Nadal czekam na pomoc. Podejrzewam że trzeba podać linie podczas kompilacji programu (znając Microsoft to jedna linijka w stylu setColorOfStartMenu(color);   ). Nie mniej jednak proszę o podanie chociaż takiej jednej linii. Ewentualnie porobić sobie programy w Code::Blocks na uruchamianie innych czy coś.
komentarz 30 maja 2017 przez OfftheCode Gaduła (4,050 p.)
Oj przepraszam, nie przyjrzałem się dokładnie, sam nie często korzystam z windy bo na laptopie siedzę na linuxie, więc mi te wersje z głowy wyleciały ^^. Tak czy siak powodzenia w grzebaniu w oknie xD
0 głosów
odpowiedź 30 maja 2017 przez Nicolaus Dyskutant (9,740 p.)
Może "Pin More" ze sklepu?
komentarz 31 maja 2017 przez niezalogowany
Płatna i chyba tylko dla aplikacji steam. Mi chodzi o każdą aplikacje

I by darmowe było ;P

Podobne pytania

+3 głosów
9 odpowiedzi 2,076 wizyt
pytanie zadane 22 września 2015 w Nasze projekty przez Shiro Stary wyjadacz (10,300 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 272 wizyt
pytanie zadane 9 grudnia 2022 w Hostingi, domeny, usługi przez Mateusz98 Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,144 wizyt
pytanie zadane 21 września 2020 w HTML i CSS przez T4fi3eD Nowicjusz (140 p.)

92,568 zapytań

141,420 odpowiedzi

319,620 komentarzy

61,954 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...