• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy znacie jakieś dobre księgarnie internetowe?

VPS Starter Arubacloud
+2 głosów
1,269 wizyt
pytanie zadane 31 maja 2015 w Offtop przez Karitto Użytkownik (610 p.)

Witam. Czy znacie księgarnie internetową w której mógłbym zakupić :

"Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi"  Dale Carnegie  oraz "Slight Edge" Jeff Olson 

w polskiej wersji językowej ? Z góry dziękuje ! laugh

10 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 1 czerwca 2015 przez RadoszSzymon Obywatel (1,570 p.)

Kupuj książki na allegro, chyba obecnie to najlepsza opcja, sam dziś zamawiałem kilka książek i porównywałem z helionem, wyszło o wiele taniej, nie mówiąc już o sklepach stacjonarnychlaugh Slight Edge z tego co wiem nie ma w wersji polskiej, był kiedyś pomysł żeby to przetłumaczyć, ale wyszło jak wyszłocheeky

komentarz 1 czerwca 2015 przez niezalogowany
Napisałem helion.pl bo tam wszystko jest na teraz, a na allegro nie które tytuły są a raz nie ma
komentarz 1 czerwca 2015 przez RadoszSzymon Obywatel (1,570 p.)

Znalazłem użytkownika z dużą ilością książek programistycznych, jak ktoś chcę namiary to priv, bo nie chce tutaj nikogo reklamować niepotrzebniewink

+1 głos
odpowiedź 31 maja 2015 przez asfreestyle Obywatel (1,310 p.)
Dzisiaj sprawdzałem na allegro.pl Dale Carnegle od 17 zł

http://allegro.pl/jak-zdobyc-przyjaciol-i-zjednac-sobie-ludzi-24h-i5266653970.html
+1 głos
odpowiedź 31 maja 2015 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
Najlepsze są używane książki na allegro i olx, z tym że  na tym drugim udaje mi się zakupić 1 na 10 rzeczy ... zero kontaktu ze sprzedającym :)
+1 głos
odpowiedź 1 czerwca 2015 przez niezalogowany
Witaj ja dziś kupiłam te książkę uczywaną na Allegro za 8 zł plus wysyłka razem góra 16 z. A wygląda na stam bardzo dobry za zdjęciu.
+1 głos

Z tego co słyszałem tych książek jeszcze nie wydano w Polskim i chyba nikt tego nie przetłumaczy co do ksiągarni internetowych wiele ksiązek z dziedziny IT kupiłem na helion.pl

Edit: Slight Edge jest w angielskim, A co do książki Dale Carnegie to nie wiem.

+1 głos

Amazon ewentualnie Empik, jeśli zależy Ci na tłumaczeniu.

+1 głos
odpowiedź 29 czerwca 2016 przez Samsenn Nowicjusz (160 p.)
Polecam super księgarnię http://bookmaster.com.pl/ mają naprawde niskie ceny
+1 głos
odpowiedź 29 czerwca 2016 przez R.orlinski Mądrala (5,490 p.)
Ja zawsze gdy chcę kupić jakąś książkę to szukam na Ceneo. :P Dzięki temu np. ostatnio zdobyłem książkę o sugerowanej cenie 99 zł. za 60. :)
0 głosów
odpowiedź 1 czerwca 2015 przez Michau Xlow Pasjonat (15,190 p.)
Polecam księgarnie Legolas (legolas.pl), wiele książek mają taniej nawet od samych wydawców, do tego jest kilka punktów, w których można odebrać osobiście zamówiony towar. Korzysta, i polecam.
0 głosów
odpowiedź 6 czerwca 2015 przez JanuszMaj Nowicjusz (220 p.)
Ja kupuję na PWN często są promocję, tylko dlatego tam coś kupuję :)

Podobne pytania

–1 głos
7 odpowiedzi 833 wizyt
+1 głos
6 odpowiedzi 925 wizyt

93,005 zapytań

141,971 odpowiedzi

321,251 komentarzy

62,343 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...