• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ocena platformy programistycznej

+1 głos
641 wizyt
pytanie zadane 17 maja 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez niezalogowany
edycja 17 maja 2017

Witam, stworzyłem platformę programistyczną, która ma zadanka i je sprawdza, coś jakby SPOJ, albo Solve. Daje wam ją, do przetestowania: http://mars-platforma.aq.pl

Są zadanka w konkursie Open, możecie je zrobić. Tylko sprawdzanie nie działa. Mam skrypt i odpalam go codziennie ok. 18.00. Wtedy zgłoszenia są sprawdzane. Jeśli zostaną sprawdzone to będziecie mieli wynik. (max. 100 pkt.).

Nie oceniajcie wyglądu, tylko funkcjonalność.

Wszelkie uwagi, proszę pisać w odpowiedziach. Bardzo mi zależy aby się doskonalić, dlatego się przydadzą laugh.

Jeśli znajdę jakiś serwer VPS to sprawdzanie będzie działać zawsze, o o każdej porze.

A i dodaje, że narazie tylko C++.

Pozdrawiam.

komentarz 17 maja 2017 przez Patryk Krajewski Nałogowiec (26,170 p.)
Mi ta strona się nie wczytuję.
komentarz 17 maja 2017 przez Knayder Nałogowiec (37,640 p.)
Odpal skrypt tak co godzinę dzisiaj. Skoro wstawiłeś post, to niech chociaż nie każ nam czekać dzień.
komentarz 17 maja 2017 przez niezalogowany
Ok, jak będę siedział na komputerze, to raz na jakiś będę puszczał. Dzięki za uwagę. Postaram sie też dodać opis błędu kompilacji.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 17 maja 2017 przez Wiciorny Ekspert (283,500 p.)
Przepraszam, ale jak Ci mam ocenić funkcjonalność na podstawie kilku "etykiet, loginów etc" to jest -  implementacja na poziomie begginer. Tak? Rozumiem- spoko na start, ale to jest do napisania w 30 minut.  Generalnie słabo, w momencie błędnego np loginu nie ma możliwości np powrotu, dwa- co tu dużo mówić jak nie ma co za bardzo oceniać
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2017 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)
A co my tu mamy oceniać skoro każde zgłoszenie jest przyjmowane, a skrypt sprawdzający odpalany z łaską raz na dobę? Czemu nie odpalisz go przy każdym zgłoszeniu?
komentarz 17 maja 2017 przez niezalogowany
Ponieważ, ten skrypt jest odpalany na oddzielnym serwerze. Nie może tak to działać. Próbowałem. Sam program sprawdzający jest wykonany w C++.

Obecnie program na moim komputerze jest odpalony, i jak będę siedział to będzie. Więc można wysyłać.
komentarz 17 maja 2017 przez jpacanowski VIP (101,920 p.)
No i już masz w bazie mailingowej ponad 130 osób... Po prostu genialne...
komentarz 18 maja 2017 przez niezalogowany
Chyba źle wytłumaczyłem. Ten program jest przygotowany do tego, że jak go odpalę na jakimś VPS, to będzie czuwał i jak wykryje nowe zgłoszenie to od razu je sprawdza. On ma być odpalony codziennie, ale obecnie nie mam takowego serwera, więc na moim komputerze jak jestem to odpalam.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 344 wizyt
pytanie zadane 11 marca 2017 w PHP przez niezalogowany
0 głosów
0 odpowiedzi 205 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 360 wizyt
pytanie zadane 27 maja 2018 w Offtop przez Alwox Gaduła (4,840 p.)

93,776 zapytań

142,736 odpowiedzi

323,388 komentarzy

63,381 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...