• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

trudne początki

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
–5 głosów
247 wizyt
pytanie zadane 16 maja 2017 w C i C++ przez KacperKow Nowicjusz (180 p.)
Cześć, jestem początkującym programistą, na razie próbuję swoich sił w programowaniu w c++ na zadaniach typu z OIG(też startuję w OIG). Nie do końca wiem i nie mam za bardzo możliwości dowiedzenia się jak wygląda praca programisty w firmach typu google czy facebook, więc pytam się was. Czy takie programowanie jakie teraz robię kiedykolwiek przyda się w przyszłości? Jeśli nie to co polecacie robić? Czekam na wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam.

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 16 maja 2017 przez Sinnley Stary wyjadacz (12,810 p.)
Oczywiście, że takie programowanie jak teraz robisz nie przyda się w przyszłości, przynajmniej nie dosłownie.

W żadnej firmie nie będziesz robił zadań z OIG, ale nie za bardzo masz możlwość zacząć od czegoś innego niż od podobnych zadań. Pisz kod i się polepszaj. Nie myśl o pracy w facebooku skoro póki co jest na etapie "trudnych początków".

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 3,176 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 371 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 208 wizyt

93,334 zapytań

142,328 odpowiedzi

322,406 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...