• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Sublime text, podpowiadanie składni/funkcji klasy itp. plugin?

Object Storage Arubacloud
0 głosów
793 wizyt
pytanie zadane 15 maja 2017 w Systemy operacyjne, programy przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
Tak jak w temacie, czy istnieje jakiś plugin - który rozszerza funkcjonalność Sublime text 3, o podpowiadanie funkcji danego obiektu, do których można się odnieść itp? Bo są snippets't itp. a gry napiszę np. $obiekt = new x();

A potem $obiekt->to nic nie pokazuje. Albo chociażby przykład mysqli  i $mysqli->query itp. itd. Mogłoby pokazywać do czego obiekt może się odwoływać. Bo gdy większy projekt będzie, to dużo z pewnością ułatwi sprawę. :)

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 15 maja 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Na 90% nie. Polecam phpstorm :D
komentarz 22 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
W phpstormie też są snippety?
komentarz 22 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
I działa emmet?
komentarz 23 maja 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
I wile więcej :D
komentarz 23 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
W bazie phpstorma nie widzę pluginów nieoryginalnych na stronie głównej z pluginami. Jest ich tam raptem kilkanaście.
komentarz 23 maja 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Pobierz i się przekonaj w praktyce jak świetnym narzędziem jest phpstorm  :)
komentarz 23 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
Wiem, bo mam. Ale chciałem odpowiedzi odnośnie 2 rzeczy, o które pytałem.
komentarz 23 maja 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Skoro ma to sprawdź, i emmet jest na 100%
komentarz 23 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
Mam ale nie korzystam, bo jest zbyt paliwożerny.
komentarz 24 maja 2017 przez UltraSF Stary wyjadacz (11,740 p.)
Trochę jest, ale wygodna niesamowita polecam :D
komentarz 26 maja 2017 przez Kamil Pixel Niedbals Użytkownik (650 p.)
Gdy laguje i przerywa to tak średnio z tą wygodą. :)
–1 głos
odpowiedź 16 maja 2017 przez Lu Kiss Dyskutant (7,600 p.)
emmet ?

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 458 wizyt
pytanie zadane 28 października 2017 w Inne języki przez Shiro Stary wyjadacz (10,300 p.)
+3 głosów
0 odpowiedzi 278 wizyt
pytanie zadane 24 października 2017 w Nasze poradniki przez Shiro Stary wyjadacz (10,300 p.)

92,555 zapytań

141,403 odpowiedzi

319,557 komentarzy

61,940 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...