• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

folderowanie na stronie modul php

0 głosów
405 wizyt
pytanie zadane 2 maja 2017 w PHP przez sapero Gaduła (4,100 p.)
Witam, pytanie do bardziej zaawansowanych w php: czy wie lub zna ktoś jakiś moduł lub coś który dodając do mojej strony pozwoli mi tworzyć foldery oraz wchodzić do nich i tam też tworzyć inne foldery czy dodawać pliki? Chodzi mi o to żeby to działało tak jak tworzenie katalogów w windowsie i dodawania tam plików. Wszystko na stronie też żeby wyświetlało się w formie ikon np folderu. Oczywiście po dodaniu folderu na stronie widzę go a na serverze też jest utworzony. Jęśli dodam go na stronie widzę w katalogu plik/folder i na serverze też go dodaje:)

istnieje jakaś fachowa nazwa tego lub moduł bądź coś co mi pomoże w stworzeniu takiej funkcjonalności na stronie?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 2 maja 2017 przez Boshi VIP (100,240 p.)
Responsive File uploader.

Sprawdź też  kartik tree manager tylko ze jest to widget do yii2
komentarz 2 maja 2017 przez sapero Gaduła (4,100 p.)
ok dzięki ale czy tam mogę wchodzić w folder i tam utworzyc pare plików? chodzi mi o to żeby to wpiąć w panel admina sobie
komentarz 2 maja 2017 przez Boshi VIP (100,240 p.)
W responsive file uploader możesz. Tworzysz sobie folder, wchodzisz do niego i albo uploadujesz tam pliki albo tworzysz sobie włąsne,. Myślę, że to rozwiązanie jest dla ciebie optymalne.

http://www.responsivefilemanager.com/demo.php

na dole masz standalone czyli bez integracji z tinymce czy ckeditor. Potestuj.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 475 wizyt
pytanie zadane 26 lutego 2021 w HTML i CSS przez CSSoup Mądrala (6,460 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 206 wizyt
pytanie zadane 2 sierpnia 2020 w Python przez graj23x Obywatel (1,610 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 770 wizyt
pytanie zadane 30 maja 2017 w Systemy operacyjne, programy przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)

93,742 zapytań

142,678 odpowiedzi

323,297 komentarzy

63,328 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...