• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

"Strona spowodowała zbyt wiele przekierowań"

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
4,755 wizyt
pytanie zadane 19 kwietnia 2017 w Sieci komputerowe, internet przez Akiro Bywalec (2,910 p.)

Witam, postanowiłem ostatnio pierwszy raz postawić stronke tzn. wykupić hosting i domene, wrzucić tam pliczki i cieszyć się efektem (przepraszam od razu za jakieś nieprofesjonalne określenia ale akurat w tych sprawach jestem zielony). W każdym razie mam parę pytań: 

1. Mialem stworzony plik .htaccess z przyjaznymi adresami -> nie wiem jak go wgrać i do którego folderu w tej bazie danych

2. Czemu wyskakuje błąd przy próbie załadowania strony? 

Powyżej wrzucam zdjęcie żeby objaśnić co zrobiłem: Wrzuciłem pliki index.html i jeszcze ze dwa inne z tym samym rozszerzeniem (takie hiperłącza podmieniające treść), oraz plik .css do folderu public_html. 

Ktoś mógłby udzielić jakieś sugestii co zrobiłem źle?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2017 przez `Krzychuu Stary wyjadacz (13,940 p.)
1. .htaccess wgrywasz do public_html

2. podaj adres strony
komentarz 19 kwietnia 2017 przez Akiro Bywalec (2,910 p.)
działa
komentarz 19 kwietnia 2017 przez Akiro Bywalec (2,910 p.)
działa, wgrałem ponownie .htaccess ale przyzjazne adresy nie działają
komentarz 19 kwietnia 2017 przez `Krzychuu Stary wyjadacz (13,940 p.)
pokaż kod
komentarz 19 kwietnia 2017 przez Akiro Bywalec (2,910 p.)
### PROTECT FILES ###
<FilesMatch "\.(htaccess|htpasswd|ini|fla|psd|log|sh)$">
Order Allow,Deny
Deny from all
</FilesMatch>

RewriteEngine on
RewriteRule zarabiaj-na-sprzedaży index.html
RewriteRule jak-sie-zarejestrowac rejestracja.html
RewriteRule wiadomosci-kontakt kontakt.html
RewriteRule superoferty-promocje promocje.html

 

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,076 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,101 wizyt
–1 głos
0 odpowiedzi 315 wizyt
pytanie zadane 27 listopada 2016 w C i C++ przez kobor Początkujący (270 p.)

92,455 zapytań

141,263 odpowiedzi

319,099 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...