• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Kurs pod tworzenie stron internetowych

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
271 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez czujek22 Dyskutant (7,670 p.)
Witam. Polecacie jakieś kursy/książki, które w szybki sposób mogą zgłębić wiedzę w dziedzinie stron internetowych?

W HTML i CSS radzę sobie znośnie, w JS podstawy jak zmienne, ify, petle i itp tez ogarniam więc przydałby mi się kurs który też popłynie trochę dalej.

Z początku zainteresowałem się tym https://strefakursow.pl/kursy/web_design/wprowadzenie_do_tworzenia_stron_internetowych.html

Fajnie, że w spisie pojawiły się takie elementy jak JQuery, Ajax, wiersz poleceń czy git. Jednak jak to jest z tym na prawde ? Chciałbym go kupić ze względu na powyższe zagadnienia, ponieważ reszta to totalne podstawy, które umiem więc nie wiem czy jest sens się tym interesowac.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 15 kwietnia 2017 przez Ehlert Ekspert (214,940 p.)

Jak u Ciebie z angielskim? Jeśli na tyle dobrze, żeby czytać proste zdania dokumentacji to możesz zaoszczędzić 69 zł.

Serio jest mnóstwo dobrych i aktualnych źródeł, za które nie trzeba płacić. A jak widzę pana Kargóla i jego kursy to mi się nóż w kieszeni otwiera.  

komentarz 15 kwietnia 2017 przez Ehlert Ekspert (214,940 p.)
komentarz 15 kwietnia 2017 przez czujek22 Dyskutant (7,670 p.)
Z angielskim jest ten kłopot, że w zrozumieniu zdania jest ok ale często padają słowa kluczowe dla nauki, których nie umiem, a jak się ich nie przetłumaczy i nie zrozumie to dalej w kursie można być w d... :D
komentarz 15 kwietnia 2017 przez Ehlert Ekspert (214,940 p.)

Nie no co Ty xD Co tam możesz znaleźć. Instantion, variable, exception? Robisz słowniczek i jest gicio. Wierz mi te kursy to po prostu możliwość trzepania kasy na tych którzy nie znają potencjału Google'a i podstaw angielskiego. 

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 445 wizyt
+2 głosów
2 odpowiedzi 925 wizyt
0 głosów
4 odpowiedzi 970 wizyt

93,324 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,390 komentarzy

62,653 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...