• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zna ktoś dobry program - licznik czasu projektu? (windows lub android)

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
–1 głos
706 wizyt
pytanie zadane 9 kwietnia 2017 w Systemy operacyjne, programy przez marcin99b Szeryf (84,070 p.)
Zna ktoś jakiś dobry program, w którym
-Mogę zrobić listę projektów które aktualnie wykonuję.
-Kiedy zaczynam pracę nad projektem, uruchamiam timer, kiedy chcę zrobić przerwę lub zakończyć pracę - zatrzymuję go.
-Dane są przypisywane do dnia w którym są naliczane.
-Mogę przeglądać statystyki ile czasu poświęciłem na projekt w jakim dniu oraz jaka jest średnia dzienna pracy na podstawie ostatniego tygodnia/miesiąca/ogólna

Najlepiej żeby był aplikacją desktopową, a nie licznikiem działającym w przeglądarce.
+najlepiej żeby program był darmowy, a przynajmniej w większości darmowy
komentarz 9 kwietnia 2017 przez Raymond.Z Obywatel (1,800 p.)
Wpisz sobie w google teamwork,pierwszy link i masz wszystko to co chcesz :-)

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 10 kwietnia 2017 przez bwl Obywatel (1,530 p.)
www.toggl.com

Jest rozszerzenie do przeglądarki, aplikacja desktopowa chyba też ale pewien nie jestem bo wystarcza mi strona i dodatek.
+1 głos
odpowiedź 11 kwietnia 2017 przez Kamil Naja Nałogowiec (27,550 p.)
Toggl ma to wszystko.

Możesz też stworzyć sobie arkusz kalkulacyjny i wstawiać time-stampy za pomocą skrótu - trzeba napisać funkcje, która obliczy różnicę czasu..

Najłatwiej - pracuj w technice Pomodoro i zaznaczaj kreskami zrobione pomidory :)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 226 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2017 w Systemy operacyjne, programy przez SwAzZz Nowicjusz (190 p.)
+3 głosów
2 odpowiedzi 523 wizyt
pytanie zadane 13 marca 2016 w PHP przez saliwan22 Gaduła (3,110 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 796 wizyt
pytanie zadane 2 kwietnia 2016 w HTML i CSS przez lukaspoloki Nowicjusz (180 p.)

93,277 zapytań

142,276 odpowiedzi

322,282 komentarzy

62,595 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...