• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nadpisywanie plików pluginów do wordpress dla jednego stylu.

VPS Starter Arubacloud
+1 głos
224 wizyt
pytanie zadane 6 kwietnia 2017 w Systemy CMS przez niezalogowany
witam, interesuje mnie kwestia nadpisywania plików pluginu. Oczywiście edycja plików pluginu nie wchodzi w gre. Nie chce traci zmian w razie aktualizacji. Pozdrawiam!

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia 2017 przez ShiroUmizake Nałogowiec (46,300 p.)
E...A co to za problem zrobić kopie???
0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2017 przez Jan Cichocki Dyskutant (7,620 p.)

nadpisywania plików pluginu. Oczywiście edycja plików pluginu nie wchodzi w gre

- sprzeczność

komentarz 7 kwietnia 2017 przez niezalogowany
Nie. Chce po prostu nadpisywac pliki pluginu w szablon zamiast edytowac jego główny kod.
komentarz 8 kwietnia 2017 przez Jan Cichocki Dyskutant (7,620 p.)
skoro tak, to z tych danych co podales powiem tylko - pewnei da się.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 541 wizyt
pytanie zadane 12 kwietnia 2016 w C i C++ przez L33TT12 Gaduła (3,950 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 344 wizyt
pytanie zadane 28 grudnia 2016 w JavaScript przez MatiiTv Gaduła (3,790 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 300 wizyt
pytanie zadane 11 stycznia 2021 w Java przez Lulex Użytkownik (820 p.)

92,452 zapytań

141,262 odpowiedzi

319,079 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...