Jeżeli masz ochotę czekać jak osioł nawet kilka lat, to czekaj
Jeśli chodzi o Javę to polecane były wideokursy thenewboston i Derka Banasa. Sam się na ten temat nie wypowiem, gdyż Javą się nie zajmuję.
Zobaczę te kanały
to powina być uniwersalna odpowiedź do takich pytań
czy bedzie kurs robienia pączków,unity,pythona i innych
dałem plusa :)
Dzięki
Po prostu moim zdaniem uzależnianie swojego rozwoju/nauki od kursów z jednego źródła to bardzo zły pomysł. Wiem że materiały z kanału Pasja Informatyki są prowadzone w bardzo przystępnej formie, no ale jeżeli ktoś nie będzie potrafił skorzystać z innych źródeł wiedzy, to moim zdaniem nie zajdzie kompletnie nigdzie. Jestem takiego zdania, że jedna osoba (lub nawet dwie) nie będzie w stanie poprowadzić kogoś "za rączkę" przez cały okres rozwoju - po prostu nie ma szans. Naiwne czekanie na powstanie kursu, który może nie powstać w ogóle, nie prowadzi do niczego.
I nie, dwóch autorów nie będzie w stanie stworzyć dobrych, kompletnych i przystępnych kursów dla stu milionów technologii, gdyż oni też mają rodzinę, pracę zawodową itd. (A pominę już fakt, że żeby pisać jakiś kurs, wypadałoby mieć dobrze opanowaną technologię, a dla X różnych technologii to nie jest takie proste).
93,657 zapytań
142,577 odpowiedzi
323,100 komentarzy
63,175 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj