• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

document.getelementbyid nie działa

Object Storage Arubacloud
0 głosów
619 wizyt
pytanie zadane 17 lutego 2017 w JavaScript przez Mahen Nowicjusz (150 p.)

cześć mam problem z tym kodem

function dodaj()
{
 var pole = document.getElementById('pole1').value;
document.getElementById('div').innerHTML = pole "<br/>"
}

chce żeby wartość z pole była ciągle dodawana do div ale coś mi nie działa wie ktoś o co chodzi?

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 17 lutego 2017 przez Muhin Gaduła (4,120 p.)
wybrane 17 lutego 2017 przez Mahen
 
Najlepsza
document.getElementById('div').innerHTML += pole + "<br>";

 

komentarz 17 lutego 2017 przez Mahen Nowicjusz (150 p.)
nie działa dalej
1
komentarz 17 lutego 2017 przez Muhin Gaduła (4,120 p.)
Można konkretniej? Jakiś błąd w konsoli?
komentarz 17 lutego 2017 przez Mahen Nowicjusz (150 p.)
jak klikam w prycisk dodaj to nic się nie dzieje a powinno dodać coś do tego diva btw o jaką konoslę chodzi?
1
komentarz 17 lutego 2017 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,510 p.)
Pokaż cały swój kod, w tym to jak podpinasz tę funkcję do zdarzenia kliknięcia na przycisku.
1
komentarz 17 lutego 2017 przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)
Konsola to wyjście komunikatów interpretera JS. Jeśli kod zawiera błąd, właśnie tam otrzymasz większą ilość informacji. Zazwyczaj znajduje się ona w narzędziach developerskich przeglądarki.
1
komentarz 17 lutego 2017 przez Muhin Gaduła (4,120 p.)
https://jsfiddle.net/5d17k8ya/

W większości przeglądarek klikasz ppm, zbadaj element i w tym okienku powinna być konsola
komentarz 17 lutego 2017 przez Mahen Nowicjusz (150 p.)
Ok teraz mi działa to wreszcie dzięki
+1 głos
odpowiedź 17 lutego 2017 przez zgrybus Pasjonat (24,860 p.)

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 3,009 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,531 wizyt
pytanie zadane 25 marca 2016 w JavaScript przez RedMartin Użytkownik (640 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 1,841 wizyt

92,555 zapytań

141,403 odpowiedzi

319,554 komentarzy

61,939 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...