• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Serwer CBA.pl

VPS Starter Arubacloud
+1 głos
3,905 wizyt
pytanie zadane 22 maja 2015 w HTML i CSS przez Wodzu14 Obywatel (1,140 p.)
Wie ktoś jak tworzyc strony na cba.pl

6 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 22 maja 2015 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)
Nie polecam cba, hostinger lepszy(więcej miejsca, bez reklam i wkurzającej stopki, a kod html nie jest zmieniany). Ale po prostu napisz stronę, zaloguj się do panelu, wybierz manager ftp i prześlij pliki. It's all :)
komentarz 29 maja 2015 przez Michau Xlow Pasjonat (15,190 p.)
Dokładnie, bardzo dobra rada, zamiast cba wybierz hostinger.pl. Jest darmowy do tego nie ma żadnych reklam wyświetlanych przez usługodawcę, natomiast bardzo przejrzysty, graficzny kokpit pozwoli sprawnie zarządzać stroną.
+1 głos
odpowiedź 22 maja 2015 przez SebastianGomularz Dyskutant (9,370 p.)
Nie używaj CBA.pl
komentarz 22 maja 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Dlaczego? Sam używam, nie narzekam...
komentarz 22 maja 2015 przez SebastianGomularz Dyskutant (9,370 p.)
Na początek może i będzie dobry ale na bardziej rozbudowaną stronę musisz załatwić sobie mocniejszy i najlepiej płatny.
komentarz 22 maja 2015 przez Comandeer Guru (604,920 p.)
Nawet jeśli potrzebujemy czegoś darmowego, to bym spojrzał na Hostinger.pl - mają IMO o wiele lepsze parametry niż CBA.pl i przede wszystkim domyślnie brak reklam. Kiedyś było jeszcze quotaless.com (i naprawdę było quotaless, heh), ale… zbankrutowali. W sumie nic dziwnego - darmowa oferta lepsza od 90% płatnych? Zbyt piękne ;)
komentarz 22 maja 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Dziękuję obczaję. :)
komentarz 25 maja 2015 przez testerius Pasjonat (23,960 p.)
Ja z hostingerem miałem taki problem, że od czasu do czasu sypało się forum SMF, jakieś problemy z bazą danych, najgorsze było to, że po przeinstalowania, utworzeniu nowej bazy nadal było bez zmian. Na cba akurat z tym nie miałem problemów, więc coś musi być na rzeczy. :P
0 głosów
odpowiedź 22 maja 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
komentarz 25 maja 2015 przez jaca121212 Nałogowiec (40,760 p.)
ja uzywam cba i też ugu.pl ten ugu.pl jest bardzo prosty dla poczatkujacego  przygode jest naprawde dobry  na start
0 głosów
odpowiedź 25 maja 2015 przez NeroTestero Gaduła (3,240 p.)
Jeśli zainteresujesz się już hostingerem to zwróć uwage na częste błędy(raz nie mogłem utworzyć strony, a menadżer plików wyświetlało mi w języku ... niewiem :P). Jednak ma on swoje plus.
0 głosów
odpowiedź 25 maja 2015 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
strony na cba nie tworzysz, stronę tam hostujesz, chyba że chcesz pisać w tym edytorze do FTP to powodzenia :P
0 głosów
odpowiedź 25 maja 2015 przez niezalogowany
Jak darmowo to tylko hostinger.pl i darmowa domena na freenom.com masz roszerzenia .tk .ga .cl .cq, powiem szczerze że na nieduże projekty sam to wykorzystuje, chcociaż lepiej jest założyć konto na vps.me i tam LAMP'A I np. WORDPRESSA, jak dobrze będziez cachował to średni blog uciągnie  nawet przy dużym obciążeniu, no wtedy tylko konfiurujesz usługe DNS i podpinasz domenę np . z freenom.com. Wszystko darmowe trochę pracy i można naprawdę przyzwoite efekty osiągnąć
komentarz 21 września 2019 przez Andrzej Endriu Nowicjusz (100 p.)
z tego co widzę to hostinger już nie ma darmowego planu.

za to cba jest całkiem dobrym i starym hostigniem...

ewentualnie http://ma7.eu który ma aż 10gb miejsca..nie wiadomo dokąd to będzie istnieć ale się opłaca: takie parametry za free.

Podobne pytania

+1 głos
4 odpowiedzi 1,258 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 2,339 wizyt
pytanie zadane 24 kwietnia 2019 w HTML i CSS przez Czang Kai Shrek Obywatel (1,990 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 241 wizyt

93,020 zapytań

141,983 odpowiedzi

321,283 komentarzy

62,366 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...