• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Program do ustalania relacji

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
73 wizyt
pytanie zadane 29 stycznia 2017 w Systemy operacyjne, programy przez Marchewka900 Bywalec (2,970 p.)

Wciągnąłem się w programowanie, miałem zacząć w sumie już obiektowy C++, ale postanowiłem się sprawdzić - stworzyć grę. Tekstową, ale jednak. Zaczynałem pisać. Stworzyłem w miarę dobrą jak na moje możliwości mechanikę, ale gdy zacząłem pisać pierwszy "poziom", coś mnie tknęło. Zauważyłem, że kompletnie nie mam pomysłu o czym chcę robić grę. No i wykorzystałem niedawno przegrane gry, przeczytane książki i tak dalej, stworzyłem własny świat, bla bla bla. Problem polega na tym, że nie wiem jak to połączyć w całość. Zwykłe edytory tekstu nie dają nam takiej możliwości. Myślałbym o czymś w stylu "siatki" zależności między punktami. W której mógłbym dodawać i usuwać owe punkty oraz je łączyć. Przepraszam za przydługi wstęp, mam nadzieję, że doprecyzowałem całość.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 216 wizyt
pytanie zadane 17 lipca 2023 w Systemy operacyjne, programy przez Rnibsu Początkujący (290 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 162 wizyt

93,008 zapytań

141,975 odpowiedzi

321,256 komentarzy

62,350 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...