• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wybór uczelni [ankieta]

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
528 wizyt
pytanie zadane 19 maja 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, szkoła, praca przez RadoszSzymon Obywatel (1,570 p.)
Jeśli mogę Was prosić o zdanie. SGGW czy UJ będzie lepszym wyborem jeśli chodzi o informatykę?
Możliwe odpowiedzi:
SGGW (6 głosów, 86%)
UJ (1 głos, 14%)

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 19 maja 2015 przez timati Bywalec (2,060 p.)
To zalezy tylko i wyłącznie od Ciebie :) jeżeli będziesz się uczył to na każdej uczelni zdobędziesz odpowiednią wiedzę.

A mogę zapytać dlaczego tylko te dwie wybierasz ?
komentarz 19 maja 2015 przez RadoszSzymon Obywatel (1,570 p.)

Mam do wyboru albo Kraków albo Warszawawink

komentarz 19 maja 2015 przez timati Bywalec (2,060 p.)
A dlaczego w Warszawie SGGW ? czym się kierujesz ?

Politechnika odpada bo nie zdawałem fizyki i infy rozszerzonej. UKSW odrzucam. Jest jeszcze WAT, nad którym mogę się zastanowić, a o SGGW jako o uczelni słuszałem dobre słowa, bo kilkoro znajomych tam uczęszcza. Na UJ na informatyce mam siostrę, która mi poleca tą uczelnię i też się nad nią zastanawiamsmiley 

Ja jestem na Wacie i jak na razie nie mogę zarzekać :) Moim zdaniem to jest jedna z lepszych uczelni :) Wojskowi Cie poukładają :))

To dobrze się składa. Powiedz mi jak wygląda sprawa fizyki na WAT, bo mi osobiście kojarzy się z uczelnią nastawioną na fizykę, a tej w technikum miałem tylko 2lata i w dodatku na niskim poziomiewink

Ja studiuje Informatyke w medycynie i fizyke miałem tylko przez jeden semestr :))

Z wykładów były dwa testy po ok 50 pytań wszystkie pytania udostępnione (wybór wielokrotny). Z ćwiczeń też dostajesz wszystkie pytania :) jest ich ok 50 i masz dwa kolosy i na każdym z nich jest do zrobienia po 4 bodajże ;p Nawet jeśli noga Ci się podwinie to co dwa tygodnie były poprawy :)
0 głosów
odpowiedź 19 maja 2015 przez WicherTKD Początkujący (410 p.)
Wg mnie z tych dwóch ta jednak o niebo lepsza. Mam znajomego który tam studiował, i jest bardzo zadowolony.
Chodzi Ci o SGGW?
komentarz 19 maja 2015 przez WicherTKD Początkujący (410 p.)
Tak, nie mogę dodać mniej niż 12 słów dlatego skorzystam z okazji i zapytam w jaki sposób mogę dodać nowy temat? :)
W panelu na stronie głównej masz opcję ,,zapytaj"
0 głosów
odpowiedź 21 maja 2015 przez Dragonet.17 Pasjonat (19,630 p.)
Wszystko zależy od Twoich upodobań ,a Ty pytasz innych o własne preferencje.
To nie jest dobry pomysł, od tego zależy Twoja przyszłość
0 głosów
odpowiedź 21 maja 2015 przez Dragonet.17 Pasjonat (19,630 p.)
Jeżeli Kraków i lubisz Infe, to z tych dwóch uczelni wybrałbym AGH :P
Serio, teraz mają świetny nowootwarty wydział i matme fizyke itd na bardzo wysokim poziomie, no ale tak to juz jest na takich uczelniach :P

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 1,216 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,427 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 366 wizyt

90,823 zapytań

139,496 odpowiedzi

313,570 komentarzy

60,317 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...