Sam wygląd 2/10.
- Wiele tekstów ma słaby kontrast i przez to są niewidoczne, słabo się je czyta.
Zaloguj się, Wybierz produkt, Zapłać, Dlaczego My, Stopka
- Zmieniając zakładki, szerokość górnego paska się zmienia i nie jest to przyjemne (nie biorę pod uwagę tego, że niektóre strony nie mają paska przewijania).
Powód: górny pasek ma klasę: navbar-fixed-top lub jej nie ma. Zależy od strony.
- Odstęp pomiędzy górnym paskiem a zawartością zmienia się na różnych stronach. Na przykład formularz rejestracji jest bliżej górnej krawędzi niż formularz logowania.
- Na niektórych stronach górny pasek ma zaokrąglone rogi, a na niektórych nie.
Strona główna ma mały border-radius na górnym pasku, a Oferta już go nie ma.
- Słabo, że nie mogę zobaczyć szczegółów przedmiotu bez rejestracji.
- Filtrowanie jest bardzo nieintuicyjne.
Zmieniam filtrowanie i nic się nie dzieje z selectem oraz adresem. Jeżeli zmieniam kategorie na "wszystko" to nie mam pojęcia czy się zmieniło, czy coś nie działa.
+ zapisywanie sortowania w ciasteczkach jest słabym pomysłem, bo gdy wchodzę na stronę drugi raz, muszę jeszcze raz zmieniać kategorie, a nawet nie wiem w jakiej obecnie się znajduje.
- + sugestia na temat kodu
alt=opis "chyba" nie jest najlepszym opisem obrazka. Jeżeli na obrazku jest tekst, w wielu przypadkach najlepszym opisem zdjęcia jest przepisanie tekstu z obrazka do atrybuty alt
Ogólnie słabo to wygląda ze względu na bootstrapa. Jego style - głównie przyciski, formularze i karty (np. oferty) - są na tylu stronach, że mi chce się już tym rzygać.
Nie mówię, żeby przestać go używać, ale jest tak wspaniałe narzędzie do dostosowywania stylów boostrapa - można zacząć z niego korzystać. Chyba autorzy się nie pogniewają.
P.S. Czemu w końcu nie poprawisz tego HTML-a? Szczególnie, że wiesz jak on wygląda i nic z nim nie chcesz zrobić.
No i jak nie prosisz o ocenę kodu tylko wyglądu to proponuje zmianę kategorii na "Nasze projekty" lub "Grafika i multimedia", ale nie ja tutaj jestem szefem.