Możesz też skorzystać z Unroll do wypisywania się z newsletterów.
Możliwość sprawdzenia przez osoby trzecie na jakich stronach jesteś zarejestrowana byłoby trochę niebezpieczne, wyobraź sobie pracodawcę przed rozmową kwalifikacyjną ;)
Możesz to zrobić w ustawieniach konta, jak podał wcześniej kolega.