• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Informatyka programowanie pomoc

0 głosów
820 wizyt
pytanie zadane 29 listopada 2016 w Matematyka, fizyka, logika przez Michał Żmijewski Nowicjusz (120 p.)

Witam potrzebuje pomocy w narysowaniu schematu na zajęcia z informatyki. Niestety nie jestem biegły w tym temacie i sprawia mi to nie lada kłopot myślę że pomożecie ;)

komentarz 29 listopada 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,250 p.)
Pokaż co już masz? Z czym masz problem konkretnie? Czego nie wiesz?

Czy może chciałbyś gotowe rozwiązanie?
komentarz 29 listopada 2016 przez Michał Żmijewski Nowicjusz (120 p.)
Problem jest w tym że nie miałem z informatyką wgl do czynienia i jest to dla mnie czarna magia. Rozwiązanie byłoby wspaniałą opcją
1
komentarz 29 listopada 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,250 p.)
Widzisz, to z naszej strony problem jest w tym, że na forum zgodnie z regulaminem punkt II.2.G. obowiązuje zakaz proszenia o gotowce, a Twoje pytanie ewidentnie wygląda na prośbę o gotowca, gdyż zawiera tylko zdjęcie zadania i nie widać żadnego wkładu własnego. Sam zakaz nie jest na złość, wprowadzony został tylko przez masę próśb takich jak Twoje, a forum ma służyć wspólnej nauce i pogłębianiu wiedzy, a nie rozwiązywaniu zadań za innych.
3
komentarz 29 listopada 2016 przez kubaapk Nałogowiec (44,270 p.)
Mogłeś nie zostawiać tego na ostatni dzień tylko wcześniej skorzystać z książki. ( ͡° ͜ʖ ͡° )
2
komentarz 29 listopada 2016 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)
Ciekawe w takim razie co wy robicie na tych studiach, że nie wiecie jak zrobić zadanie? :D

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 29 listopada 2016 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
Mały offtop. W szkołach uczą liczyć dziwne rzeczy a najważniejsze pytanie jest - czy coś takiego kiedykolwiek wykorzystamy w praktyce? Jest tu ktoś kto w pracy robi takie rzeczy ? Nie chce im się wymyślać ciekawych zadań, życiowych! Ot co :)
komentarz 29 listopada 2016 przez marko Nałogowiec (29,150 p.)
Gdzieś to widziałem i przypomniało się.

Minęło tyle lat,a ja wciąż czekam kiedy przyda mi się sinus i cosinus ;)
1
komentarz 29 listopada 2016 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
Może jeszcze kiedyś będziesz stawiać płot na trójkątnej działce i nie będziesz znać jej wymiarów wszystkich :D
komentarz 15 grudnia 2016 przez programmero Bywalec (2,420 p.)
Tego typu zagadnienia wykorzystywane są przez naukowców i inżynierów w dosyć specjalistycznych dziedzinach więc jeśli nie interesuje cię bycie typowym jajogłowym to faktycznie nie przyda ci się to w normalnej pracy.
0 głosów
odpowiedź 29 listopada 2016 przez Kasztan Dyskutant (8,080 p.)
Może zajrzyj do książki : )

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 963 wizyt
pytanie zadane 7 października 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez SensejChmiel Nowicjusz (180 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 160 wizyt

93,424 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,646 komentarzy

62,785 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...