• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Używanie API twitch do stworzenia aplikacji

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
341 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2016 w JavaScript przez korake Nowicjusz (200 p.)
Witam, myślałem ostatnio o stworzeniu aplikacji internetowej do głosowań z użyciem API twitch. I tutaj rodzi się moje pytanie w jaki sposób mogę użyć api aby pobrać dane w postaci nicku oraz by użytkownik mógł się zalogować po przez twitch.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2016 przez niezalogowany
A czemu nie przeczytałeś ani dokumentacji API, ani tutoriala? Przecież tam wszystko jest napisane: https://dev.twitch.tv/docs/authentication
komentarz 22 listopada 2016 przez korake Nowicjusz (200 p.)
No tak, nie wspomniałem o jednej rzeczy. Trochę słabo mi z angielskim :/
komentarz 22 listopada 2016 przez fanpajny Obywatel (1,610 p.)

Tłumacz tekstu od ponsa, nie wiem czy dobrze działa, bo nie korzystam, ale słownik od ponsa jest świetny, także tłumacz też powinien śmigać

komentarz 22 listopada 2016 przez niezalogowany
To chyba nie sądzisz że ktoś przetłumaczy ci docsy Twitcha? Jeżeli słabo znasz angielski to wspieraj się tłumaczem od Google'a
3
komentarz 23 listopada 2016 przez event15 Szeryf (93,790 p.)
A nikt nie wpadł na to że warto go posłać do szkolnej deski żeby nauczył się angielskiego chociaż w samym "rozumieniu" zamiast próbować coś czego i tak nie zrobi bez znajomości tego języka?

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 575 wizyt
pytanie zadane 18 marca 2023 w Systemy operacyjne, programy przez Taddzi0 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 327 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 269 wizyt
pytanie zadane 17 września 2017 w C# przez k1ran Nowicjusz (120 p.)

93,005 zapytań

141,971 odpowiedzi

321,252 komentarzy

62,344 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...