• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Uruchamianie konsoli JS i Node w Sublime, Brackets

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
311 wizyt
pytanie zadane 14 listopada 2016 w Systemy operacyjne, programy przez spokojny Nałogowiec (28,630 p.)
Witam, czy działa wam uruchamianie skryptów w Sublime lub Brackets dodając rozszerzenia do JavaScript i Node?

Stosuje się do tego poradnika, jak i do innych pod Linux i nie może mi to zadziałać pod Sublime Text 3, system jaki mam to Manjaro Linux. Oczywiście stosowałem też poradniki od Ubuntu.

https://pawelgrzybek.com/javascript-console-in-sublime-text/

Z Brackets mam podobnie, zainstalowałem rozszerzenia, wtyczki, raz mi zadziałało, a potem już nie reaguje na nic. Możecie napisać które wtyczki zastosować, czy one faktycznie nie tylko u mnie są awaryjne.

Wtyczki Brackets:
Console - Alexandru Ghiura
Run Script - Daddy Lasmono Putro

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 16 listopada 2016 przez spokojny Nałogowiec (28,630 p.)
W Brackets już mi działa, po aktualizacji i skompilowaniu go do wersji 1.8, Run Script działa prawidłowo.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 469 wizyt
pytanie zadane 14 października 2018 w Systemy operacyjne, programy przez MrxCI Dyskutant (8,260 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 3,068 wizyt
pytanie zadane 16 listopada 2016 w Systemy operacyjne, programy przez spokojny Nałogowiec (28,630 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 592 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2016 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany

93,377 zapytań

142,379 odpowiedzi

322,527 komentarzy

62,724 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...