Witam, szukam aplikacji budzika na androida.
Zależy mi na tym, żeby była jak najbardziej rozbudowana i połączona z różnymi usługami np:
1. Inteligentne budzenie - kiedyś na moim starym telefonie, nie jestem pewien na którym dokładnie miałem taką opcję wbudowaną. Działała tak, że kiedy np. ustawiało się alarm na 6:30, to aplikacja zaczynała działać już kilkanaście minut wcześnie budząc stoponiowo, początkowo wysyłając lekkie neutralne i ciche dźwięki, jakieś ćwierkania ptaków np, potem dochodził lekki sygnał już typowo alarmowy i ogólnie proces budzenia był o wiele bardziej rozłożony, dzięki czemu nie było efektu nagłego wyrwania ze snu.
2. Synchronizacja z usługami - po wyłączeniu alarmu (fajnie by było gdyby dało się go wyłączyć głosem) aplikacja wysyłałaby podstawowy news feed - np. informowała o pogodzie, wydarzeniach zaplanowanych na dzisiejszy dzień itp.
Czy taka aplikacja w ogóle istnieje? Może być również płatna, jej darmowość nie jest konieczna.
A jeśli nie ma aż tak rozbudowanej może ktoś jest w stanie polecić coś co choć trochę się wpasowuje?