• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Błąd z plikiem css

Object Storage Arubacloud
0 głosów
182 wizyt
pytanie zadane 23 października 2016 w HTML i CSS przez SebbaGamess Użytkownik (690 p.)
Mam problem bo gdy zmieniam wygląd w pliku css czyli kolor tła przycisku i gdy to zapisuję i odświeżam stronę to wszystko jest tak jak przedtem. Gdy usunę ten plik css to też wszystko jest tak jak przedtem. Jak usunę wszystkie pliki strony to jak wpiszę ścieżkę do pliku css to normalnie mi się wyświetla cały kod, tylko że tego pliku już na serwerze nie ma. Do tego używam XAMPP'a

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 23 października 2016 przez Ivan Maniak (60,650 p.)
Spróbuj usunąć cache przeglądarki i/lub zresetować ją.

Przez pewien okres czasu też miałem taki problem i pomagał reset komputera :)
komentarz 23 października 2016 przez SebbaGamess Użytkownik (690 p.)
A gdzie w chrome można usunąć cache?
komentarz 23 października 2016 przez Ivan Maniak (60,650 p.)
Ustawienia -> Prywatność -> Usuń dane przeglądania
komentarz 23 października 2016 przez SebbaGamess Użytkownik (690 p.)
Zadziałało, ale jak załadowałem stronę drugi raz to znowu ten plik tak jakby "zapisało".
0 głosów
odpowiedź 23 października 2016 przez Pikey Bywalec (2,330 p.)
Usuń ciasteczka i spróbuj z innej przeglądarki - jeżeli korzystasz z Chroma to sprawdź czy identyczny problem jest w przeglądaniu incognito.
komentarz 23 października 2016 przez SebbaGamess Użytkownik (690 p.)
W incognito działa normalnie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,244 wizyt
pytanie zadane 8 grudnia 2019 w PHP przez Dariusz Hozer Użytkownik (920 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 212 wizyt
pytanie zadane 17 września 2015 w Inne języki przez b00ny Mądrala (6,050 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 1,943 wizyt
pytanie zadane 11 września 2015 w C i C++ przez C☺ndzi Stary wyjadacz (12,100 p.)

92,570 zapytań

141,422 odpowiedzi

319,643 komentarzy

61,958 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...