• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nowy laptop sie zawiesza.

Cloud VPS
0 głosów
485 wizyt
pytanie zadane 8 października 2016 w Sprzęt komputerowy przez sprytny22 Obywatel (1,130 p.)
Witam mam problrm z nowym laptopem Fujitsu Lifebook A555 tzn korzystałem z niego przez miesiac tylko do przegladania internetu i programowania. Problemy zaczaly sie gdy odpaliłem gierke (LOL'a) po 20 min gry laptop sie zaciął(Obraz sie zaciał i dalej stał w tym samym miejscu,a w słuchawkach zamiast muzyki był gwizd) i tak miałem 4 razy pod rzad podczas grania w gre. Na zdarzeniach systemowych jest napisane : Kornel-power "System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Możliwe przyczyny błędu: system przestał odpowiadać lub uległ awarii albo nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania."

Mam gwarancje do niego, lecz laptop mi jest potrzebny i problemem bedzie jego brak na okres gwarancyjny.

Co mozna z tym zrobic?
komentarz 8 października 2016 przez KubenQPL Maniak (62,840 p.)
hmm,ciężko wymagać od laptopa za 1500zł dobrego działania gier
komentarz 8 października 2016 przez sprytny22 Obywatel (1,130 p.)
Akurat jezeli chodzi i gre i plynnosc dzialania to jest super blad opiera sie natury czysto technicznej latopa myslalem o uszkodzonych komorkach pamieci RAM.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 8 października 2016 przez niezalogowany
Przestać grać?

A tak na serio to możliwe, że reinstall/update driverów pomoże
komentarz 10 października 2016 przez forumall Gaduła (4,370 p.)

Sterowniki zawsze możesz zaktualizować !!! Może przetestuj ram. Wciskamy skrót klawiaturowy Windows + R i wpisujemy nazwę programu mdsched. Klikamy na OK

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 311 wizyt
pytanie zadane 18 kwietnia 2021 w Sprzęt komputerowy przez oscarzasty Nowicjusz (220 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 932 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 139 wizyt
pytanie zadane 11 września 2024 w Sprzęt komputerowy przez distracted Użytkownik (540 p.)

93,456 zapytań

142,451 odpowiedzi

322,721 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...