• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

wyjaśnienie strony mojego wujka

Object Storage Arubacloud
–8 głosów
751 wizyt
pytanie zadane 15 września 2016 w Offtop przez konradwiktor123 Użytkownik (930 p.)
zmienione kategorie 15 września 2016 przez draghan
witam chciałem wyjaśnić sprawę ze stroną milsoft.esy.es.

skłamałem że nie jestem autorem tej strony bo jestem.

strona którą kopiowałem jest audentyczną stroną mojego wujka: milsoft.pl mam pozwolenie na kopiowanie tej strony od autora.

wiem że ta stronka nie wygląda najlepiej bo jak można siebie nazwać programistą stron internetowych nie pracując w html.

chciałem dostać program do tworzenia stron gdzie miałbym możliwość edycji kodu wpływania całkowicie na kod a nie używać gotowych rozwiązań w programie WebSiteX5 w tym programie nie mam swobody w tworzeniu stron mam nie jako związanie ręce. oczywiście mogę edytować kod w notepad++ ale ile ten program generuje syfu. i nie potrzebnych rzeczy.

nigdy nie popełniajcie tych błędów co ja i nie kupujcie WebSiteX5.

moja mama wiedziała że się interesuje robieniem stron www.

I gdy zobaczyłem jak ten program wygląda stwierdziłem ten program nie pozwala mi się rozwijać stoję cały czas w tym samym miejscu.

w skrócie: nie mam wpływu na wszystkie aspekty mojej strony bo strona generuje się poniekąd z automatu.
komentarz 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Dopieto teraz zaueazylem, hmirn ten dzial na oftop....
2
komentarz 21 września 2016 przez efiku Szeryf (75,160 p.)
Hej. Dopiero teraz mi podesłano linka do tego tematu.

To miłe, z Twojej strony, że chcesz to wyjaśnić. Ode mnie masz +1.

Rada na przyszłość: NetBeans / WebStorm do front-endu i pozdrawiam.

Nie zniechęcaj się, tylko pozbądź się programów, które coś robią za Ciebie (generują stronę) tak się nic nie nauczysz.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nast razem zobaczymy:

1) Lepszą Stronę.
2) Stronę której nie wstydzisz się mówić, że jesteś jej autorem.

:)

6 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 15 września 2016 przez mowmiheniek Stary wyjadacz (11,900 p.)
Hej, Widzę że jesteś młodym człowiekiem. Ekspertem nie jestem, ale mogę Ci pomóc. Zaczniemy od prostej strony. Gdy uznam, że strona jest w miarę do pokazania na forum to ją opublikujemy. Odezwij się na priva i w miarę mojego wolnego czasu zrobimy jakąś stronę.
+2 głosów
odpowiedź 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
edycja 15 września 2016 przez DragonCoder

To jak nie jestes programista webowym, a chcesz pisac stronki to sie nim stan. Nie kopiuj kodow zrodlowych, bo  i guzik sie uczysz... Odpal sobie poradnik/kurs albo obojetnie co na yt lub kup ksiazke przerob to i rusz 4 litery do samodzielnego pisania stronki..... i nie zakladaj takich postow jak wczesniej, ze to nie ty napisales/stworzyles,  a w kodzie zrodlowym stoi cos innego.... Podsumowukac:

1. Kurs/ksiazka html5

2. Pierwsza strona oparta o ten jezyk

3. Css

4. PHP i JS jezeli chcesz, i szlifuj ta stronke To tyle co moge od siebie dodac

 

PS... jak grasz w jakies denne gry albo ogladasz yt to zamiast tracic czas to poswiec to na paje, ktora moze byc wlasnie PROGRAMOWANIE stron internetowych

komentarz 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Prosze o powod ukrycia komentarza.....
komentarz 15 września 2016 przez niezalogowany
Dałbym plusa, gdyby nie błędy językowe, nieważne, czy piszesz na komórce ;)
komentarz 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Pisze na komorce i nie mam polskiej klawiatury na laptopie tez nie :(
komentarz 15 września 2016 przez niezalogowany
Nie masz polskiej klawiatury? Że nie ma polskiego języka? A to tego nie przewidziałem :| No ale jak mi wytłumaczysz "Podsumowukac"? ;)
komentarz 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Tak wiem zaraz pozmieniam te literowki :D przepraszam
komentarz 15 września 2016 przez niezalogowany
No OK ;)
+2 głosów
odpowiedź 15 września 2016 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)

"moja mama wiedziała że się interesuje robieniem stron www."  A co ma do tego wszystkiego Twoja mama ? :D

komentarz 15 września 2016 przez Czort Nałogowiec (32,500 p.)
Hej, gdyby go nie wykarmiła piersią, to nie mielibyśmy kolejnego utalentowanego webmastera.
komentarz 15 września 2016 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Bo mogla mu lepszy program do robienia stron kupic, bo po co sie bawic jak jakis idiota z kodem.... wiecej zabawy daje przeciez zabawa programami i granie w LoLa
komentarz 21 września 2016 przez Avernis Nałogowiec (27,400 p.)
Moim zdaniem lepszy paragon od lola
+1 głos
odpowiedź 15 września 2016 przez Boshi VIP (100,240 p.)
edycja 15 września 2016 przez Comandeer

Odkryłeś amerykę, na[bez spacji]prawdę!

 

Dopisał Comandeer: sorry, musiałem.

komentarz 15 września 2016 przez Boshi VIP (100,240 p.)
zdarza się najlepszym ;)
–1 głos
odpowiedź 15 września 2016 przez nauwalis Mądrala (7,350 p.)
Zacznij pracować w Notepad ++, nie generuj kodów. Weź kurs od pana Mirosława. Nauczysz się niezbędnych podstaw, będziesz mógł pisać kod już w miarę sprawnie. Wykonuj sam projekt strony twórz na niej coraz więcej rzeczy, a w końcu się nauczysz. Potem polecam projektowanie stron internetowych z heliona. Świetna ksiązka.
–1 głos
odpowiedź 15 września 2016 przez KubVard Użytkownik (510 p.)
Chodząc jedynie skrótami nigdy nie nauczysz się biegać.

Katuj podstawy.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 163 wizyt
pytanie zadane 12 stycznia 2019 w C i C++ przez BinaryMan Stary wyjadacz (12,620 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 558 wizyt
pytanie zadane 4 marca 2017 w C i C++ przez elviszsz Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 799 wizyt
pytanie zadane 16 lutego 2017 w C i C++ przez admaj1212 Początkujący (320 p.)

92,555 zapytań

141,403 odpowiedzi

319,557 komentarzy

61,940 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...