• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Usuwanie dużej ilości SMS

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
2,570 wizyt
pytanie zadane 7 września 2016 w Urządzenia mobilne przez DarthMazut Bywalec (2,990 p.)
zamknięte 8 września 2016 przez DarthMazut

Cześć,

Czy ktoś może wie jak usunąć dużą ilość sms'ów z telefonu?

Posiadam Samsung galaxy S4, usuwanie w tradycyjny sposób nie działa, samo zaznaczanie wszystkich wiadomości zabiera około 5 min, natomiast przez godzinę wykonywania operacji usuwania liczba sms'ów zmniejszyła się o jakieś 3... najczęściej jednak taka operacja usuwania kończy się zawieszeniem aplikacji.

Próbowałem wyczyścić dane aplikacji z menadżera aplikacji - to jednak przywrócił aplikację do 'default' ale smsy są dalej. Po takim zabiegu po wejściu na Wiadomości (używam domyślnej aplikacji do wiadomości) zostałem zapytany czy ograniczyć ilość SMS na wątek - wybrałem 'tak' i odesłało mnie do ustawień, gdzie nie umiałem jednak tej opcji odszukać.

Próbowałem CCleaner, ale tam wiadomości bodajże dało się usunąc ręcznie - czyli nie zadziała

Próbowałem podłączyć tel do komputera i usunąć w ten sposób ale nie umiałem odnaleźć folderu z sms'ami.

Czy ktoś może jakoś pomóc?

komentarz zamknięcia: Pomogła Aplikacja: SMS Search & delete

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 7 września 2016 przez JAKUBW Nałogowiec (33,470 p.)
Pobierz inną aplikacje do SMS i spróbuj nią usunąć.
0 głosów
odpowiedź 7 września 2016 przez Dorian Bajorek Dyskutant (7,920 p.)
Spróbuj usunąć przez messengera ostatnio własnei da się trzymać tam waidomości i tam usuń jak to nie pomożę to ściągnij jakąś apke na sms tak jak kolega już pisał.Inaczej trzeba będzie dać telefon do naprawy :(
komentarz 7 września 2016 przez JAKUBW Nałogowiec (33,470 p.)
Nie do naprawy tylko reset fabryczny :)

Podobne pytania

–3 głosów
1 odpowiedź 458 wizyt
pytanie zadane 14 kwietnia 2018 w Urządzenia mobilne przez niezalogowany
+1 głos
2 odpowiedzi 2,232 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2017 w Urządzenia mobilne przez kon.bed21 Obywatel (1,610 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 430 wizyt
pytanie zadane 19 lutego 2017 w PHP przez TheBan Obywatel (1,400 p.)

91,824 zapytań

140,490 odpowiedzi

316,950 komentarzy

61,159 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...