Fakt, na urządzeniach mobilnych nie jest jeszcze najlepiej.
Że w niektórych odpowiedziach tekst wychodzi poza i ucina np. kod to wiem. Nie bardzo rozumiem czemu nie można np. wstawić zdjęcia ani nic, nie ładuje Ci się po prostu cały CKEditor? Gdy wcześniej miałem Lumie 640 to w IE/Edge również mi nie działał, obecnie mam telefon z Androidem i Chrome, tutaj również edytor domyślnie mi nie działa, ale po zaznaczeniu opcji "Wersja na komputer" edytor już normalnie się pojawia i wszystko można zrobić. Czy wszyscy tak mają i czy jest jakaś opcja uruchomienia CKEditora na wszystkich urządzeniach mobilnych tego nie wiem, nie szukałem. Może Comandeer by coś konkretnego wiedział na ten temat, zapytam.
Powód przy zgłoszeniu jest już w propozycjach od dawna i również jestem za tym, aby to dodać. Potrzeba tylko osoby, która znajdzie czas i to napisze (bo takiej funkcji Q2A nie posiada). Zapewne będę to ja jeśli chodzi o backend (chyba że ktoś jest chętny?), tylko jak mówię muszę znaleźć na to wolny moment.
Przy okazji wspomnę, że dodałem wczoraj coś takiego jak "Historia zmian", link znajduje się również w stopce. Nie ma sensu tworzyć na to osobnego tematu na forum bo nie ma co opisywać, jest to po prostu lista zmian wprowadzonych na forum.