Odwrócę kota ogonem.Czego można nauczyć się od Pana Mirosława Zelenta?
Odpowiadam,sposób w jaki przekazuje wiedzę.Że przestarzałe?...niemodne?...
Niewielu jest ludzi tak przygotowanych potrafiących wytłumaczyć.
Wkurza mnie u pewnych osób hipokryzja,uczyli się na tych kursach a teraz zadają pytania...czego jeszcze można się nauczyć?.....z niektórych postów wynika,przepraszam ku.wa niczego?
Głupie pytania,głupie odpowiedzi.
Kłaniam się ludziom którzy już wytłumaczyli na tym forum o co biega.Przeczytałem wszystko lub prawie wszystko.
Nie znam Pana Mirosława(z YT) ale w tym miejscu,globalnie,ze zmienną globalną,czy też nie.Pozdrawiam Pana Mirosława.
ps.generalnie mam w dupie zmienne globalne.Szanuję umiejętność przekazu wiedzy.
Hardware is brutal ;)
Pozdrawiam,więcej luzu.
I tradycyjnie jeszcze coś.Minie jakieś lat np. pięć.Wszystko się zmieni,standardy programowania,coś się pozmienia,tak generalnie.Okaże się że PHP jest niemodny(wręcz do dupy) i co dalej??Przyjdą młodzi i powiedzą starym wyjadaczom że kody przestarzałe,a w firmie(korpo jakiejś) powiedzą że przestarzałe ciule programowali ;)
Szanuję Was Programiści ale wrzućcie na luz.Wy też będziecie "przestarzałymi"Taka jest kolej rzeczy.
Dlaczego to napisałem?Dlatego,że wszystko przemija,kody też.Wydaje się że w kodowaniu liczy się,tu i teraz,wymogi czasów obecnych.Kasa i przeżycie.Każdy robi to co umie,potrafi.