Witam, wiem że pisałem już 2 tematy z prośbą o ocenę strony, ale zostały one już zapomniane. Teraz przedstwaiam wam pierwszą wersję mojego autorskiego systemu sklepowego z pełną funkcjonalnością (rejestracja,logowanie,kupowanie,historia zakupów, edycja profilu, a w panelu administratora dodawanie/edycja/usuwanie produktów, zatwierdzanie transakcji,)
link: PolygonLombard.esy.es
Wiem że strona posiada zerową semantyczność i nie jest responsywna. Semantyczności nie posiada, gdyż nie siedzę we front-endzie i nie za bardzo rozumiem używanie semantycznych znaczników, a co do responsywności to zostanie dodana, chociaż sam nie wiem kiedy, bo zawsze jak patrzę na kod css'a to dostaję depresji że trzeba będzie to przepisywać do @media.
Strona będzie stopniowo rozwijana, tak aby można ją było uznać za w miarę profesjonalny sytem sklepowy.
Technologie użyte do stworzenia strony HTML/CSS/trochę JS/duuużo PHP.
Chciał bym abyście ocenili funkcjonalność/wygląd, bo tak jak pisałem kod jest dość słaby.
No i tak na sam koniec, gdyby ktoś chciał ze mną współpracować w przyszłości w jakichś zleceniach to zawsze jestem chętny do php ^_^