• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Urządzenie do gier [ankieta]

VPS Starter Arubacloud
+2 głosów
359 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2016 w Sprzęt komputerowy przez MichałGNU Gaduła (4,330 p.)
Witam! Lubię tworzyć ankiety. Dziś wpadłem do pomysł następującej: Jaki sprzęt jest najlepszy do gier?
Możliwe odpowiedzi:
Komputer stacjonarny (26 głosów, 87%)
Laptop (1 głos, 3%)
Konsola (3 głosów, 10%)

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 9 sierpnia 2016 przez RegularLemon Stary wyjadacz (12,280 p.)
Gra na ekranie laptopa to nieporozumienie. Możesz dostawić do tego osobny ekran, ale wtedy bardziej opłaca się kupić PC.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez niezalogowany
A ja gram na ekranie laptopa, chyba 18" i jest całkiem wygodnie :) Po prostu się przyzwyczaiłem i tak mi jest dobrze. Co nie znaczy, że na osobnym ekranie nie jest lepiej, oczywiście.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez RegularLemon Stary wyjadacz (12,280 p.)
No faktycznie, spory ekran.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez KubenQPL Maniak (62,820 p.)
Na laptopie da się pograć w coś na luzie na wyjeździe, coś typu Rocket league. Ale nie wyobrażam sobie grać w FPSy na lapku.
To ja gram w FPS-y i nie narzekam :| Gram w CS:GO, wcześniej grałem też w Half-life i gra mi się całkiem dobrze. Wiadomo, na kompach gra się lepiej, lepsze a tańsze, no ale jakoś wolę laptopy.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez KubenQPL Maniak (62,820 p.)
Zawsze można mieć i laptopa i peceta.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez RegularLemon Stary wyjadacz (12,280 p.)
No i na laptopie są z reguły problemy z wydajnością. Słabsze parametry od PC za tą samą cenę.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)
Na lapku to w sapera chyba

Ja mam 27 cali monitor i wydaje mi się że mały...
Ja mam całkiem dobrego lapka i gra się dobrze w cokolwiek :) A nie gram w jakieś najnowsze gry AAA, więc w sumie nie wiem, jak by mi utrzymał Wiedźmina czy Battlefield'a na średnich ustawieniach.
komentarz 9 sierpnia 2016 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Masz racje
+1 głos
odpowiedź 9 sierpnia 2016 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Zdecydowanie Laptop jest mi wygodnie grać na małym ekranie
0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2016 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
Hmmm.... Paczka kart "Cards against humanity". Tutaj jest wersja online :) https://pyx-2.pretendyoure.xyz/zy/game.jsp

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 326 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 639 wizyt
pytanie zadane 30 grudnia 2020 w Sprzęt komputerowy przez GERaltOwiec Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 230 wizyt
pytanie zadane 20 października 2020 w Sprzęt komputerowy przez Michał Podolski 1 Nowicjusz (120 p.)

92,980 zapytań

141,943 odpowiedzi

321,189 komentarzy

62,309 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...