Siemka.
Mam pewien problem. Tworzę w ramach nauki, system logowania z możliwością rejestracji. Ogólnie servlet do logowania działa mi bez zarzutów kiedy loguję się na konto "admin, admin" tworzone automatycznie przy uruchamianiu aplikacji. Problem pojawia się kiedy przechodzę do rejestracji i chcę dodać nowego użytkownika do ArrayListy(to moja testowa baza danych) próbowałem samą ArrayListę jako pole obiektu klasy UsersManager przekazać do contextu w jednym servlecie i w servlecie rejestracji go odbierać. Próbowałem też przekazać cały obiekt UsersManager do contextu i go odebrać niestety bezskutecznie. Gdy wywołuję dajmy na to (users to nazwa zmiennej mojej ArrayListy) users.add(new User(request)) otrzymuję błąd :
"
java.util.ConcurrentModificationException at java.util.ArrayList$Itr.checkForComodification(ArrayList.java:901) at java.util.ArrayList$Itr.next(ArrayList.java:851)
"
Czy wyjątek Concurrent Modification Exception dotyczy tego że jeden obiekt w danym momencie jest obsługiwany przez kilka wątków ? Za nic nie mogę znaleźć gdzie to mogłoby się dziać i w czym leży problem. Dla ułatwienia dodaje link do całego projektu na Githubie żebyście mogli zobaczyć jak to mniej więcej u mnie wygląda. Liczę na pomoc kogoś z większym doświadczeniem w temacie, ja jestem trochę początkujący. Dodam że wszystko śmiga w eclipse na Jetty'm. Proszę o pomoc.
https://github.com/Reflexip/JAZ-2