• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Moja pierwsza produkcja

Mały hosting, OGROMNE możliwości
+8 głosów
596 wizyt
pytanie zadane 4 sierpnia 2016 w Nasze projekty przez Wolfire Nowicjusz (240 p.)
Hej! w końcu udało mi się zebrać w sobie i stworzyć pierwszy gameplay z komentarzem, niby nic wielkiego, przecież każdy kto ma komputer może to zrobić, ale ja podchodzę do tego zdecydowanie inaczej, przede wszystkim mimo prymitywnego przekazu materiałowego pozwala to na budowanie systematyczności, pracę nad głosem, techniki montażu i komunikacji. i tak dalej... udało mi się poczuć "nostalgię" gdy kiedyś, jakieś 5 lat temu wypuszczałem nagrania z komentarzem, czeka mnie jeszcze dużo morderczej pracy, ale dlaczego nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?

Liczę na szczere opinie.

https://www.youtube.com/watch?v=NZIbEMb77sw
komentarz 5 sierpnia 2016 przez QizmoPL Stary wyjadacz (11,440 p.)
spoko glos

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 5 sierpnia 2016 przez Ferdu Gaduła (4,150 p.)
Mega fajne intro, jeśli robiłeś je całkowicie sam to warto abyś wykorzystał swoje umiejętności w edycji wideo i pododawał parę efektów w filmiku jak np. wzbogacał wybuchy o jakieś iskry, dodawał opadający kurz w miejsce w które uderzyła kula ale wszystko z umiarem aby nie wyszłedł Ci "MLG compilation" ^^ Gameplay taki sobie, niczym specjalnym się nie wyróżniasz. Chętnie pooglądałbym filmiki bardziej fabularne, przykładowo takie jaki robi FrankieOnPCin1080P albo Silo. Oczywiście będzie to wymagać większych przygotowywań i paru innych osób aby skryptowane rzeczy miały ręce i nogi.

Powracając do Twojego komentarza. Nie przeklinaj, nie jest to ani fajne ani miłe chyba że potrafisz wyłapać sytuację gdy stare dobre k***a nadaje dodatkowego wydźwięku. Głos masz spoko idealny do yt. Jak zdecydujesz się na kręcenie fabularnych filmików to chętnie pomogę jako stażysta :P

Pozdrawiam!
0 głosów
odpowiedź 5 sierpnia 2016 przez Tom_Ja Dyskutant (7,970 p.)
Przede wszystkim postaw na regularność i szacunek do widza (również poprzez odpowiednią edycję wideo).

Moim zdaniem jako wzór mogę tu postawić StaszkaIgraszka, którego kanał jest niesamowicie prowadzony - niczym telewizja (dosłownie).

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 189 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 240 wizyt
pytanie zadane 12 marca 2018 w C i C++ przez VirtualMember Pasjonat (15,790 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 2,173 wizyt

93,715 zapytań

142,629 odpowiedzi

323,261 komentarzy

63,259 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...