• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

BOT z JACKPOTA

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
–1 głos
597 wizyt
pytanie zadane 25 lipca 2016 w JavaScript przez Dany Obywatel (1,370 p.)
Witam, mam problem z botem od jackpota mianowicie mam skonfigurowanego zrobioną stronę losowanie działa wysyła wygraną tylko nie potwierdza tokena konto steam guard zrobiłem przez SDA i mogę ręcznie potwierdzić ofertę. Czy wie ktoś co moze być przyczyną tego że nie akceptuje automatycznie ofert załączam cod bota

Z góry dziękuje za każda odpowiedz

https://github.com/danydasda/sel.js/blob/master/sel.js

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 25 lipca 2016 przez niezalogowany
Weź nawet nie próbuj tworzyć kolejnego jackpota te skiny i hazard to RAK który toczy tą grę
–1 głos
odpowiedź 25 lipca 2016 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
Hmmm... Jak to automatycznie nie akceptuje? Musisz akceptować ręcznie?
A tak BTW. po ostatnich akcjach ze stronami gamblingowymi volvo spięło dupę i wystosunkowało taki otóż regulamin dotyczący steam API http://store.steampowered.com/news/22883/ więc radzę na jakiś czas odrzucić pomysł wrzucenia tego jackpota na hosting. Jako projekt edukacyjny jest ok, ale valve pozwami "nakłania" do zamykania działalności. Takie życie, wielkie korpo może wszystko. A CSGOLOUNGE i tak nie zamkną bo GabeN strzeliłby sobie tym w kolano. Większość graczy informacje o meczach bierze z csgl, na drugim jest HLTV. A tak poza tym to na csgl wystawiamy przedmioty na wymianę, to powoduje taki obrót na rynku w postaci np. Kupionych kluczy które potem odsprzedaje się np. na allegro. Na steam markecie są tak ogromne obroty, a gaben bierze sobie 15% z transakcji, a na kluczach każdorazowo zarabia 100% ich wartości. Tu w grę wchodzą grube miliony, jak nie miliardy, więc nie sądzę, że ktos byłby na tyle nierozważny, aby zamknąć csgl u tym samym strzelić sobie w kolano zabijając kurę znoszącą złote jaja.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 780 wizyt
pytanie zadane 9 maja 2016 w PHP przez S0nic Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
5 odpowiedzi 7,556 wizyt
pytanie zadane 10 listopada 2015 w HTML i CSS przez niezalogowany
–20 głosów
1 odpowiedź 1,792 wizyt

93,443 zapytań

142,434 odpowiedzi

322,691 komentarzy

62,805 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...