• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Umieszczenie kodu C++ na stronie internetowej

+1 głos
1,559 wizyt
pytanie zadane 23 lipca 2016 w HTML i CSS przez Drzewysław Początkujący (410 p.)
zamknięte 24 lipca 2016 przez Comandeer

Witam,

Od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie pytanie: "Czy można podpiąć kod np. C++ do strony internetowej, a jeśli tak, to w jaki sposób?" Szukałem już odpowiedzi w internecie, ale nie mogę się niczego dowiedzieć. Oczywiście nie musi to być konkretnie ten język, może to być np. Python albo Java, chodzi mi o samą wykonalność, gdyż chciałem w taki sposób "przetransportować" moją wcześniej utworzoną aplikację do HTML bez konieczności przekładania kodu na javascript.

Bardzo proszę o pomoc,

Pozdrawiam

komentarz 23 lipca 2016 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)
Podobne pytanie było już tu na forum i to w tym samym kontekście.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 23 lipca 2016 przez criss Mędrzec (172,570 p.)

Na stronce możesz zamieścić najwyżej exe do pobrania. Na pewno nie możesz oczekiwać, że przeglądarka uruchomi plik wykonywalny. Najlepszą opcją byłoby zainteresowanie Emscripten-em. 

PS: pogrubiane CAŁEGO POSTA naprawdę nie sprawia, że cała treść jest bardziej wyjątkowa. To sie kompletnie mija z celem.

0 głosów
odpowiedź 23 lipca 2016 przez mbabane Szeryf (79,260 p.)
Jave da rade - aplety i cala Java EE (servlety, jsp - przeplatanie html z java cos jak php w duzym uproszczeniu; jsf)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 314 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 837 wizyt
pytanie zadane 19 listopada 2017 w HTML i CSS przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 744 wizyt

93,692 zapytań

142,611 odpowiedzi

323,221 komentarzy

63,220 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...