Koledzy wyżej słusznie piszą - za dużo skrótów, opisz projekty, które zrobiłes na github, jakich technologii w nich użyłes, Pani z HR nie jest w stanie uruchomić jar-a sciągniętego z Githuba, no chyba, że cv idzie od razu do managera, ale on też często nie ma czasu na analizę. Czyli np:
Java: zrobiłem trzy projekty, takie a takie, projekt pierwszy robi to i to, użyłem w nim takich a takich technologii, wzorców etc. Zrób projekt w Springu i opisz go w CV.
A poza tym często jest masło maslane np.
Java - OOP, dziedziczenie, java generalnie jest językiem OOP, nie wiem czy jest sens o tym wspominać, lepiej napisz, że miałes np. semest Javy na studiach albo przeczytales książkę (jaką ?) do Javy. Napisz ile zadań z tego SPOJa rozwiązałes jesli rzeczywiscie więcej niż trzy ;-)
Oracle - instrukcji DML, DDL i DCL, no to samo - Oracle składa się z takich instrukcji ;-), napisz lepiej, że miałes np. semestr Oracle na studiach
Skończyłes studia w 2008 roku, a pracować zacząłes w 2011? Hmm, warto to jakos ukryć. Niedobrze, że zostawiłes pracę, moim zdaniem. Teraz w czasie wakacji jest raczej martwy sezon, ruch w rekrutacjach zacznie się na jesieni. Powodzenia!