• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Darmowe szablony joomla

Object Storage Arubacloud
0 głosów
1,767 wizyt
pytanie zadane 23 lipca 2016 w HTML i CSS przez Szymon Ciompała Mądrala (6,280 p.)
Potrzebuje jakies strony z  darmowymi szablonami do joomla 3.5.1. Te które sam znalazłem są jakies podejrzane.

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 23 lipca 2016 przez niezalogowany
wybrane 25 lipca 2016 przez Szymon Ciompała
 
Najlepsza

http://a4joomla.com/

Albo sam napisz. Nie jest to takie trudne, sam się tego bałem, ale to jest bardzo proste dzień i będziesz umiał. Jeśli umiesz html i css to wystarczy, że do obecnych swoich stron oddać kilka rzeczy z php, znaczniki pozycji i plik templateDetails.xml i będzie gotowy szablon. http://webroad.pl/cms/616-blank-template-j25-j30 tu znajdziesz szkielet szablony, poszukaj w necie jeszcze i raz dwa się nauczysz :)

komentarz 29 lipca 2016 przez niezalogowany
prawy-> zbadaj i wyskoczą ci id i classy tego elementy wystarczy je skopiować i wkleić do własnego pliku css, który musi być pod plikiem css bootstrapa
komentarz 29 lipca 2016 przez Szymon Ciompała Mądrala (6,280 p.)
http://wklej.org/id/2774789/ To jest plik index.php z mojego stylu i za cholere tyb zbadaj elemnt nie moge znaleźć tej classy jakby ona nie istniała
komentarz 29 lipca 2016 przez niezalogowany
Spakuj ten szablon i prześlij mi go, zobaczę wszystkie pliki i sprawdzę co jest źle i napiszę
komentarz 29 lipca 2016 przez niezalogowany

raz nie da się zainstalować, ponieważ jest zła struktura szablonu, katalogi i pliki nie zgadzają się z plikiem xml, dwa nazwa pozycji w xml nie zgadza się w index, trzy warto zacząć pisać ten szablon od nowa (szybciej i łatwiej będzie tak zrobić ten jest zbyt chaotycznie napisany)

 tu jest rar który stworzyłem by szybciej pracować 
http://host1gb.net.pl/download.php?file=3bb00de15af7f370acc54b8574e9ca4b
to sa pliki od boodstrapa i prawidłowa struktura (pamiętaj żaden folder nie może być pusty, może być w nim tylko plik index.html ale coś musi oraz że jesli katalog jest to trzeba go podać w xml) 

po stworzeniu rozkłady strony przerób go na php i dodaj pozycje 

ja nie korzystam z bootstrapa z joomli bo coś nie za bardzo działa(później musisz je przerobić na taki zapis) 

<link href="templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" rel="stylesheet">

 

0 głosów
odpowiedź 8 sierpnia 2016 przez jkaminski Początkujący (420 p.)
Jeśli jeszcze aktualne, to proszę sprawdzić tutaj http://www.templatemonster.com/pl/free-templates/
komentarz 4 grudnia 2018 przez Yura Hryk Nowicjusz (100 p.)
fajna strona, wiele pięknych szablonów jest dostępny na wielu platformach

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 470 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2016 w Systemy CMS przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 349 wizyt
pytanie zadane 16 sierpnia 2016 w Systemy CMS przez szmq Pasjonat (22,770 p.)
+1 głos
4 odpowiedzi 1,944 wizyt

92,568 zapytań

141,420 odpowiedzi

319,623 komentarzy

61,956 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...