• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Kupno Windowsa 7

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
1,177 wizyt
pytanie zadane 30 czerwca 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Thisisnotarobot Początkujący (340 p.)
Chciałbym kupić Windowsa 7 oczywiście jak najtaniej. Jest bardzo dużo ofert na np.Allegro a ceny zaczynają się już nawet od 20 zł do 400zł  i stąd moje pytanie za jaką kwotę można się spodziewać legalnej, nieużywanej wersji systemu, jeśli macie jakieś sprawdzone źródła to chętnie bym o nich usłyszał i czy warto kupić jedną z tych tańszych wersji?

Nie potrzebuję BOXa wystarczy mi klucz.
1
komentarz 30 czerwca 2016 przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)
Takie wtrącenie, ale lepiej kupić u sprawdzonego sprzedawcy, np. w dużych sieciach typu Komputronik, Media Markt itp., bo na Allegro można piraty spotkać, a lepiej dopłacić, niż cierpieć.
komentarz 30 czerwca 2016 przez Thisisnotarobot Początkujący (340 p.)
No właśnie o to mi chodzi czy któryś z tych tańszych jest pewny i oryginalny
komentarz 1 lipca 2016 przez Maniek Bywalec (2,170 p.)
Kolego polecam ci kupno Windows z linku sam tam kupowałem a jak będziesz chciał to będziesz mógł zaktualizować do 10 Pro która kosztuje dwa razu tyle

http://electram.pl/pl/produkt/97/Windows_7_Professional_64_Bit_OEM_PL_licencja__Outlet?ceneo-electram#ad-image-0

PS Jest to najlepsza wersja 7 i taniej niż gorsze wersje
​PS 2 Jak chcesz to mogę ci podesłać ISO 64bit

2 odpowiedzi

+4 głosów
odpowiedź 30 czerwca 2016 przez edios55 Bywalec (2,600 p.)
Zasłoń teraz oczy i spróbuj grać w rzutki do celu - tak właśnie można określić kupowanie klucza na allegro. Nie raz, nie dwa spotkałem się z sytuacją gdzie nawet sprzedawca z pięknymi ocenami, komentarzami sprzedawał klucze, które powinny zostać dołączone do sprzętu. Polecam Ci zakup "pudełeczka"- bezpiecznie i zawsze będziesz miał z czego zainstalować system :) .
0 głosów
odpowiedź 1 lipca 2016 przez DawidRodycz Gaduła (3,110 p.)
Allegro to allegro, widząc nowe telefony po super cenach 599zł gdzie nawet użytkownicy używane sprzedają drożej, czego możesz się po tym spodziewać, no owszem możesz trafić na oryginał, ale każdy chce oczywiście zarobić kombinując na wszelkie sposoby. Nie staraj się kupować tanio na jakiś dziwnych krzywych stronach. Pewność będziesz miał idąc tak jak niektórzy wspomnieli do dużych sklepów. Cena ceną, no cóż.

Coś po taniości http://www.oplacalny-software.pl/windows-7/windows-7-professional/?selectedVariant=25&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral lecz nie mam jakiegoś zaufania co do tego sklepu.

Ale zawsze zachowuj potwierdzenia zakupu. Załóżmy że jesteś tylko lajkiem, pisało windows 7, kupiłeś, byłeś przekonany że jest oryginalny, zapakowany, no skąd miałeś wiedzieć że z dziwnych przyczyn nie jest :) Bez przesadyzmu, nikt Cię nie zamknie :)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 360 wizyt
pytanie zadane 5 maja 2016 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 107 wizyt
pytanie zadane 2 lipca 2016 w Systemy operacyjne, programy przez alus152 Bywalec (2,690 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 191 wizyt
pytanie zadane 18 kwietnia 2017 w C i C++ przez Kurogami12 Bywalec (2,610 p.)

92,953 zapytań

141,913 odpowiedzi

321,141 komentarzy

62,286 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...