• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Foundaion Sass

VPS Starter Arubacloud
–1 głos
148 wizyt
pytanie zadane 11 czerwca 2016 w HTML i CSS przez Marven88 Użytkownik (750 p.)

Witajcie,

mam taki oto problem. Pobrałem paczkę ze strony ZurbFoundation z najnowsza wersja tego frameworka(http://foundation.zurb.com/sites/download.html/complete). Chciałbym korzystać z wersji na SCSS. Mam zainstalowany kompilator scss do Netbeans-a. Działa napewno, ponieważ próbowałem proste wyrażenie klasa w klasie dobrze kompiluje do CSS. Jednak kompilacja samego pliku Foundation.scss. Daje plik wynikowy jedynie z pierwszym komentarzem odnośnie wersji frameworka. Co zrobić by normalnie importowało pliki?

Pozdrawiam

komentarz 11 czerwca 2016 przez niezalogowany
Sprawdź czy w pliku wynikowym, na końcu komentarza nie masz przypadkiem całego skompilowanego cssa w jednej linii. Prawdopodobnie jest on tak długi, że Twój edytor postanowił przestać kolorować składnie, przez co wszystko wygląda jak komentarz.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 806 wizyt
pytanie zadane 21 października 2022 w HTML i CSS przez MacieKap Bywalec (2,400 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 572 wizyt
pytanie zadane 30 kwietnia 2022 w HTML i CSS przez kolusnk Początkujący (310 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 637 wizyt
pytanie zadane 16 sierpnia 2021 w HTML i CSS przez kajman_Rrzeczny Użytkownik (960 p.)

93,005 zapytań

141,971 odpowiedzi

321,250 komentarzy

62,342 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...